Έρωτας Φυγάς: Nέα πρόσωπα ανατρέπουν τη ζωή των Δεμερτζήδων

 

Έρωτας Φυγάς: Nέα πρόσωπα ανατρέπουν τη ζωή των Δεμερτζήδων

 

Άκρως ανατρεπτική θα είναι η συνέχεια που θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς «Έρωτας φυγάς», με δυο πρόσωπα από το παρελθόν να εμφανίζονται και να αποκαλύπτουν αλήθειες που πληγώνουν.Έρωτας Φυγάς: Nέα πρόσωπα ανατρέπουν τη ζωή των Δεμερτζήδων

Μια μυστηριώδης γυναίκα και ένας γοητευτικός άντρας αλλάζουν τις ισορροπίες

Η Αλεξάνδρα εξακολουθεί να βασανίζεται σε έναν γάμο που ποτέ δεν ήθελε, ενώ ο έρωτας της για τον Μάρκο, τον πατέρα του Γιωργάκη συνεχίζει να καίει μέσα της.

Στην απελπισία της κάποια στιγμή πυροβολεί τον Ιάσονα και τελικά βρίσκεται στη φυλακή, ενώ εκείνος παλεύει για τη ζωή του. Στο πλευρό της συνέχεια θα είναι ο Μάρκος, ενώ όταν συνέρχεται ο Ιάσονας πηγαίνει στη δίκη και καταθέτει εναντίον με τα σκληρότερα λόγια.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Το τέλος της Αρετής στη σειρά

Η Μαργέτα αυτή τη φορά παίρνει το μέρος της, την υπερασπίζεται και φροντίζει να βρει ελαφρυντικά για την ποινή της. Γυρνώντας όμως η Αλεξάνδρα με την Μαργέτα στο σπίτι θα έχουν να αντιμετωπίσουν διάφορες καταστάσεις για τις οποίες υπεύθυνος είναι ο Ιάσονας.

Εντωμεταξύ στη σειρά «Έρωτας Φυγάς» όπως είπαμε δυο νέα πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνιση τους που θα προκαλέσουν ένα ντόμινο εξελίξεων.

Το ένα από αυτά είναι η γοητευτική Ουρανία Πετροπούλου που την φωνάζουν Πέτρα και την υποδύεται η Άννα Ανδριανού. Η γυναίκα αυτή ήταν διάσημη τραγουδίστρια που έζησε μια περιπετειώδη ζωή και είχε σχέση με τον άντρα της Μαργέτας, ενώ πάντα τα πήγαινε καλά με τον Ιάσονα και όλα αυτά τα χρόνια είχε κρατήσει επαφές. Ο Ιάσονας τώρα θα την χρησιμοποιήσει κάνοντας πόλεμο στη μητέρα του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Κι άλλος θάνατος στη Μάνη – Δολοφόνος ο Θεοδόσης;

Στο Κιάρι όμως θα έρθει και ο Φάνης Παράσχος, στο ρόλο του οποίου θα δούμε τον Γιώργο Παπαγεωργίου. Πρόκειται για έναν μυστηριώδη και γοητευτικό άντρα που παρακολουθεί όλους μέχρι να καταστρώσει το σχέδιο του

. Με τον τρόπο του κερδίζει τον Στέφανο και τον Μάρκο και εγκαθίσταται για τα καλά στην περιοχή χωρίς όμως κανείς να γνωρίζει ποιος πραγματικά είναι. Ο Φάνης είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να κλείσει παλιούς λογαριασμούς.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *