Σασμός Spoiler: Η Ανθούλα Έχει Γίνει Ο Εφιάλτης Της Καλλιόπης Και Ζητάει Δικαίωση

Σασμός Spoiler: Η Ανθούλα Έχει Γίνει Ο Εφιάλτης Της Καλλιόπης Και Ζητάει Δικαίωση

Σασμός spoiler: Μία μεγάλη εξομολόγηση θα κάνει η Καλλιόπη για την Ανθούλα και το σκληρό παρελθόν της, στη σειρά Σασμός. Τις τελευταίες μέρες η πρωταγωνίστρια ταλαιπωρείται από εφιάλτες που δε λένε να σταματήσουν.

  Σασμός spoiler: Η Ανθούλα έχει γίνει ο εφιάλτης της Καλλιόπης και ζητάει δικαίωση

Όλο της το είναι υποφέρει, με την Ανθούλα να εμφανίζεται κάθε βράδυ στον ύπνο της, βασανίζοντάς τη. Κάτι της ζητάει, όμως δε γνωρίζει τι. Προκειμένου να βρει ξανά τη γαλήνη μέσα της, επισκέπτεται τον παπά του χωριού.

Εκείνος τα ξέρει όλα, όμως δεν μιλά. Αφήνει την Καλλιόπη να εξιστορεί την ιστορία αυτή, όπως εκείνη ξέρει. Πώς να την πιστέψει, όταν γνωρίζει την αλήθεια; Η μαχαιριά στην καρδιά έρχεται, όταν ο παπάς ρωτάει για το μωρό αυτό, καρπό ενός παράνομου έρωτα…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης απορρίπτει την Εύα

«Έκανα ό,τι μπορούσα…», θα αναφέρει η πρωταγωνίστρια. Ο παπάς θα αμφιβάλλει, όμως δε θα επιμείνει περισσότερο. Η Καλλιόπη συνεχίζει να μιλάει για το παρελθόν, αναφέροντας πως εάν δεν έπαιρνε την κατάσταση στα χέρια της, η Ανθούλα θα τους έκανε μεγάλο κακό, στη σειρά Σασμός.

Όλοι θα έπιαναν την οικογένειά τους στο στόμα τους. Έτσι, η λύση ήταν να δώσει το μωρό αυτό για υιοθεσία, κλείνοντας την Ανθούλα σε ίδρυμα, προκειμένου να ξεχάσει, να ηρεμήσει…

Διαβάστε Επίσης  Το αύριο μας ανήκει: H Έλλη αναρρώνει στο νοσοκομείο

Το μεγάλο κακό δεν άργησε να έρθει. Η Ανθούλα έδωσε τέλος στη ζωή της. Το μωρό αυτό ήταν η μοναδική της ελπίδα, για να φτιάξει τη ζωή της από το μηδέν, για να κάνε το επόμενο βήμα της, μακριά από όλους.

Η Καλλιόπη, όμως, αποφάσισε για εκείνη, φέρνοντας την καταστροφή, χωρίς να μετανιώνει…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *