Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος: 198 , 199 , 200 , 201 , 202 , 203

 

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος: 198 , 199 , 200 , 201 , 202 , 203

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος: 198 , 199 , 200 , 201 , 202 , 203

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 198 στις 11/6/2023
Επεισόδιο 198
Κυριακή
Σε απόγνωση βρίσκεται ο Στάθης καθώς δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός πως κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου του έχασε τη ζωή του ένα νέο κορίτσι.

Οι τύψεις τον κυριεύουν και οι προσπάθειες των οικείων του να τον παρηγορήσουν περισσότερο τον εξαγριώνουν, παρά τον καθησυχάζουν. Κλείνεται στο σπίτι ενώ τη χαριστική βολή στην ψυχολογία του, την δίνει μια επίσκεψη της μητέρας του μικρού κοριτσιού.

Η δυστυχισμένη μάνα ανοίγει τα φυλλοκάρδια της στο Στάθη λέγοντάς του ότι η κόρη της έπεσε στις ρόδες του αυτοκινήτου του κάνοντας απόπειρα αυτοκτονίας. Ο Στάθης νιώθει ανακούφιση αλλά το άψυχο σώμα της νεκρής Αλεξίας τον στοιχειώνει.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 199 στις 12/6/2023
Επεισόδιο 199
Δευτέρα
Αν και απαλλάσσεται από τυχόν ευθύνες για το τροχαίο αυτοκινητιστικό δυστύχημα εξακολουθεί να φοβάται να πιάσει ξανά το τιμόνι. Η φοβία του Στάθη γίνεται πιο έντονη και προσπαθώντας να ανέβει στη μηχανή τον πιάνει κρίση πανικού.

Ένα ατύχημα όμως με το μωρό της Βασιλικής τον αναγκάζει να αντιμετωπίσει την φοβία του και να ξανά πιάσει το τιμόνι. Η Βασιλική και ο Στάθης πηγαίνουν την μικρή Στελλίτσα επειγόντως στο νοσοκομείο και η αγωνία τους μεγαλώνει.

Όσο κι αν ο Ισίδωρος προσπαθεί να συνετίσει την Ιουλία για τις σπασμωδικές αντιδράσεις της απέναντι στην Αρετή, τα λόγια του πέφτουν στο κενό. Η Αρετή από την άλλη νιώθει πως ο Στάθης της δίνει σιωπηρά μια δεύτερη ευκαιρία καθώς δείχνει ανοχή απέναντι της, αλλά η Ασπασία την συμβουλεύει να μην τρέφει φρούδες ελπίδες.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 200 στις 13/6/2023
Επεισόδιο 200
Τρίτη
Η Δήμητρα αποδέχεται την πρόσκληση και βγαίνει για φαγητό με τον Ορέστη οπότε γνωρίζονται καλύτερα. Η Μαργαρίτα φεύγει ένα επταήμερο σεμινάριο στη Λάρισα. Ο Κουράκος περιμένει τα αποτελέσματα του DNA από το δείγμα αίματος που πήρε απ’ το σπίτι της Ευτυχίας και προς το παρόν η στάση του απέναντι της είναι επιφυλακτική.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ανατριχίλα από το μοιρολόι πάνω από το φέρετρο του Κίμωνα

Αλλά δεν θέλει να ακυρώσει το γάμο τους. Η Ασπασία και ο Δημοσθένης κάνουν μια τελευταία κουβέντα για το χωρισμό τους. Ο Ορέστης και η Δήμητρα βγαίνουν βόλτα με το φουσκωτό και για πρώτη φορά φιλιούνται. Λίγο μετά εκείνη μετανιώνει για το φιλί και του ζητάει χρόνο προκειμένου να βεβαιωθεί ότι μπορεί να προχωρήσει μαζί του.

Παράλληλα όμως την πνίγουν οι ενοχές γιατί νιώθει ότι προδίδει τον Κίμωνα. Έτσι αναστατωμένη από τα συναισθήματά που έχει αναπτύξει για τον Ορέστη εξομολογείται όσα έχουν συμβεί στην Ασπασία και όταν τον συναντάει τυχαία στο δρόμο η αμηχανία ανάμεσα τους είναι έκδηλη.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 201 στις 14/6/2023
Επεισόδιο 201
Τετάρτη
Η Στέλλα επεξεργάζεται ένα σατανικό σχέδιο για να απαλλάξει μια και καλή τον Χάρη από την παρουσία της Ρένας. Εκείνος εκφράζει αρχικά τις αντιρρήσεις του αλλά τελικά συναινεί. Το σχέδιο της Στέλλας δουλεύει ρολόι και ο γιατρός καλεί τη Μαρίνα και το Μάνο για να τους μιλήσει.

Ο Μάνος προσπαθεί με όλους τους τρόπους να πείσει την Μαρίνα να κάνει μια αμνιοπαρακέντηση και η ένταση μεταξύ τους κορυφώνεται επικίνδυνα. Ο Μάνος ζητά την βοήθεια του Ισίδωρου προκειμένου να την πείσει. Η Μαρίνα όμως αποφασίζει να μην προχωρήσει με την αμνιοπαρακέντηση φέρνοντας τον σε δύσκολη θέση.

Ο Πότης προσπαθεί με κάθε τρόπο να δείξει στην Άννα πως αισθάνεται. Εκείνη οργανώνει την επόμενη μουσική βραδιά πυρετωδώς. Εκείνος είναι αποφασισμένος εκείνη τη βραδιά να της αφιερώσει ένα τραγούδι όλο νόημα.

Η μουσική βραδιά στο καφενείο είναι γεγονός και η Αρετή επιφυλάσσει μία έκπληξη σε όλους και περισσότερο στο Στάθη, ο όποιος νιώθει πολύ άβολα. Η Ασπασία αποφασίζει να μην πάει στη μουσική βραδιά γιατί μαθαίνει ότι θα είναι εκεί και ο Δημοσθένης. Καλεί όμως τον Ορέστη σπίτι της για να φάνε μαζί και να μιλήσουν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης είναι βαριά άρρωστος

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 202 στις 15/6/2023
Επεισόδιο 202
Πέμπτη
Ο Φίλιππος περνάει δύσκολα στο στρατό και μια νέα κρίση ζήλιας δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της. Η Βασιλική όμως αυτή τη φορά δεν θα ανεχτεί τις προσβολές του με αποτέλεσμα το ζευγάρι να έρθει σε ρήξη. Λίγο αργότερα ο Φίλιππος της κάνει ερωτική εξομολόγηση κι αυτό ηρεμεί τα πνεύματα στη σχέση τους.

Παράλληλα η Αντωνία έξαλλη εισβάλει στο μαγαζί της Αρετής και τα κάνει όλα άνω κάτω ενώ η Αλκμήνη ντρέπεται πολύ γι’ αυτό που συμβαίνει. Η Αναστασία η οποία είναι μόνη της στο σπίτι της Αθηνάς καλεί τον Αποστόλη για φαγητό αλλά η βραδιά δεν εξελίσσεται όπως την περιμένουν.

Η Αρετή βρίσκει την ευκαιρία να επιτεθεί δημοσίως στο Δημοσθένη επειδή παράτησε την Ασπασία βγάζοντας έτσι και τα δικά της απωθημένα. Μία συνάντηση του Μιλτιάδη με την Βασιλική και ένα τηλεφώνημα που θα ακολουθήσει δείχνουν πως εκείνος κάτι κρύβει για την οικογένειά Στεφανέα.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 202 στις 16/6/2023
Επεισόδιο 203
Παρασκευή
Ο Ισίδωρος καλεί την Αμαλία στο σπίτι για φαγητό και ο Μάνος δεν χάνει την ευκαιρία να του κάνει πλάκα. Η Ιουλία την ίδια ώρα θέλει να αποδώσει φόρο τιμής στην Μυρτάλη και βρίσκει ένα τρόπο να το κάνει μέσω του ιδρύματος.

Η Αθηνά προσπαθεί να ξεκλειδώσει την Φιλιώ και να κερδίσει την εμπιστοσύνη της αλλά το μικρό κορίτσι παλεύει με τους δαίμονες του. Η Αθηνά φεύγει εσπευσμένα για το Σούνιο προκειμένου να προλάβει τα γενέθλια της Μαρίας.

Ακολουθεί και η Χάιδω που δεν θέλει να την αφήσει μόνη παρά τις γκρίνιες του Λυκούργου. Η Μαρία χαίρεται πολύ με την έκπληξη της Αθηνάς και της Χάιδως και οι γυναίκες περνούν πολύ ωραία στο Σούνιο. Ο Λυκούργος όμως δεν περνάει καθόλου καλά μόνος στη Μάνη και τα παράπονα του εκνευρίζουν την Χάιδω.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *