Άγριες μέλισσες: Αρχίζει η αντίστροφή μέτρηση- Ο Κωνσταντής πεθαίνει;

Άγριες μέλισσες: Αρχίζει η αντίστροφή μέτρηση- Ο Κωνσταντής πεθαίνει;Άγριες μέλισσες: Αρχίζει η αντίστροφή μέτρηση- Ο Κωνσταντής πεθαίνει;

Άγριες μέλισσες: Αρχίζει η αντίστροφή μέτρηση για τον Κωνσταντή- Ο Κωνσταντής είναι ετοιμοθάνατος και η Δρόσω θα είναι ο φύλακας άγγελός του.

Η αντίστροφη μέτρηση, έχει ξεκινήσει για τον Κωνσταντή, καθώς είναι σε οριακή κατάσταση η υγεία του, και ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να πεθάνει. Η Δρόσω, που το μαθαίνει, δεν μπορεί να αντέξει μία τέτοια σκέψη και έτσι τα παρατάει όλα και τρέχει να τον σώσει . Το περιοδικό tv24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Ο Κωνσταντής με τη Δρόσω, όπως ήδη γνωρίζετε, αναγκάστηκαν να χωρίσουν, υπό το βάρος των αποκαλύψεων, στο τέλος του β κύκλου. Ομως ο έρωτας τους, δεν έσβησε πότε… Ακόμα σιγοκαίει… Και παρά τις προσπάθειές τους να προχωρήσουν, κάτι τέτοιο φαντάζει πολύ δύσκολο. Μέσα σε όλα όμως, ο Κωνσταντής καταφεύγει στο ποτό, προκειμένου να ξεχάσει, αυτά που έχουν συμβεί στη ζωή του.

Η δολοφονία του αδερφού του από τη γυναίκα που αγαπάει… Η δολοφονία του Γιάννου μπροστά στα μάτια του… Η προδοσία των γονιών του… Το τέλος της φιλίας του με τον Μελέτη… Όλα αυτά, και ακόμα περισσότερα όπως θα δούμε, είναι τα πράγματα, που ο νεαρός Σεβαστός θέλει να ξεχάσει. Όμως η κατάσταση του με το αλκοόλ, έχει ξεφύγει και ήδη έχουμε δει στα προηγούμενα επεισόδια, πως η υγεία του είναι εύθραυστη και κινδυνεύει ,ανά πάσα ώρα και στιγμή, να πεθάνει από κίρρωση του ήπατος.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα το σκάνε και….

Τόσο τα αδέρφια του, όσο και οι γονείς του, τον έχουν παρακαλέσει πάρα πολλές φορές, να κάνει μία προσπάθεια να το κόψει. Και να παλέψει να σταθεί ξανά στα πόδια του. Μάταιο όμως! Ο Κωνσταντής, συνεχίζει να κινείται σε επικίνδυνα μονοπάτια… Μέχρι που ο οργανισμός του,ξεπερνάει τα όρια του ,και αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του .

θα πεθάνει ο Κωνσταντής;

Και ενώ ο Κωνσταντής, νοσηλεύεται ξανά στο νοσοκομείο, αυτή τη φορά σε πολύ κρίσιμη κατάσταση,Η Δρόσω ανεβαίνει για πρώτη φορά ,στο σανίδι, για την παράσταση του Λευτέρη Μεγαρίτη. Το κλίμα στη θεατρική ομάδα του νεαρού είναι τεταμένο, με αφορμή το έργο, ενώ ημέρα της πρεμιέρας, εξελίσσεται σε πεδίο μάχης, με πολλές συγκρούσεις .

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Εκεί κρύβεται η Μαργέτα ενώ το παίζει νεκρή

Ο Ακύλας, που παρακολουθεί την παράσταση, από τον εξώστη, γίνεται έξαλλος με τον γιο του και τις πράξεις του. Πέρα από το γεγονός ότι δεν συμβαδίζουν με το καθεστώς, το φέρνουν και σε δύσκολη θέση, απέναντι σε πρόσωπα της εξουσίας.

Παρά τις δυσκολίες, η παράσταση ολοκληρώνεται. Αλλά στη συνέχεια, ο Ακύλας, τιμωρεί με σκληρό τρόπο τον γιο του… στο μεταξύ. Η Δρόσω,- που καθόλη τη διάρκεια της παράστασης βρισκόταν σε αναμμένα κάρβουνα-, Γνωρίζοντας την κατάσταση του Κωνσταντή, φεύγει αμέσως μετά το τέλος. και πάει να βρει τον πρώην αγαπημένο της. Δεν φεύγει λεπτό από το πλευρό του και ορκίζεται, πως θα είναι δίπλα του, μέχρι να τον δει να γίνεται ξανά καλά και να στέκεται στα πόδια του. Αυτό είναι το μόνο που μπορεί να σώσει τον Κωνσταντή… Η αγάπη της Δρόσως….

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *