Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Νέο Ερωτικό Ειδύλλιο Ανάμεσα Σε Αθηνά Και Ιάκωβο

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Νέο Ερωτικό Ειδύλλιο Ανάμεσα Σε Αθηνά Και ΙάκωβοΗ Γη Της Ελιάς Spoiler: Νέο Ερωτικό Ειδύλλιο Ανάμεσα Σε Αθηνά Και Ιάκωβο

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Ο Ιάκωβος φτάνει στην γη της ελιάς και η Αθηνά κάνει τα πάντα για να τον γνωρίσει καλύτερα. Θέλει πολύ να μάθει για τον χαμένο αδελφό των Βρεττάκων, αλλά και για την ιστορία που κρύβουν τα ονόματα της οικογένειας.

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Νέο ερωτικό ειδύλλιο ανάμεσα σε Αθηνά και Ιάκωβο

Ζητάει να του κάνει το τραπέζι, με στόχο να γνωρίσει ο ένας τον άλλον. Μία πολύ όμορφη συζήτηση ξεκινάει, με την Αθηνά να αισθάνεται ιδιαίτερα γοητευμένη. Ο Ιάκωβος είναι ένας άνθρωπος με έντονη προσωπικότητα και δυναμισμό.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Σ΄έβλαψα και μ΄έβλαψες φταίχτες κι οι δυο μας μονολογεί με δάκρυα στα μάτια

Η Αθηνά είναι αρκετά ενθουσιασμένη από τη νέα αυτή άφιξη. Πηγαίνει στο Σούνιο, για να επισκεφτεί την μητέρα της, με σκοπό να της ανοίξει την καρδιά της για άλλη μια φορά. Η Αθηνά της αναφέρει πως είναι γοητευμένη από τον Ιάκωβο, με τα πρώτα σκιρτήματα να είναι γεγονός.

Παρόλο που και ο Ιάκωβος ξεδιπλώνει τον χαρακτήρα του και δείχνει ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από την Αθηνά στην πραγματικότητα έχει άλλον σκοπό, στην γη της ελιάς. Έχοντας μιλήσει νωρίτερα με την Μυρτάλη, αντιλαμβάνεται πως η αυτή η γυναίκα δεν είναι αυτό που παρουσιάζει στους άλλους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο 22/9

Έτσι, όσο εκείνος είναι ευγενικός απέναντί της, πίσω της καταστρώνει σχέδια. Της βάζει ντεντέκτιβ και την παρακολουθεί διαρκώς, με σκοπό να βοηθήσει την ανιψιά του, όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Η Αθηνά δεν έχει ιδέα. Θεωρεί πως ο Ιάκωβος είναι ένας άνθρωπος καλός, γοητευτικός, με καλούς τρόπους. Ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο δημιουργείται, μόνο που στην αρχή είναι μονόπλευρο. Πώς θα εξελιχθεί η σχέση αυτή, στη συνέχεια;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *