Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 36 , 37, 38, 39, 40

Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 36 , 37, 38, 39, 40

Ήλιος: Επόμενα επεισόδια 2ου κύκλου. Περιλήψεις για τα επόμενα επεισόδια 36 , 37 , 38, 39, 40 της καθημερινής σειράς Ήλιος του Ant1.

Ήλιος επεισόδιο 36 στις 01/11/21

Επεισόδιο 36– Β Κύκλος

Ωρα με την ώρα που περνάει η αγωνία μεγαλώνει για την εξαφάνιση του Δημήτρη . Η Αλίκη έχει βυθιστεί στην θλίψει καθώς δεν προκύπτει κανένα στοιχείο που να δείχνει πως ο Δημήτρης μπορεί να είναι ζωντανός. Ο Δημήτρης βρίσκεται στο απομακρυσμένο σπίτι της Νάντιας με αμνησία , και εκεί η Νάντια τον φροντίζει, χωρίς ο Δημήτρης να μπορεί να υποψιαστεί τις αληθινές προθέσεις που έχει η Νάντια.

Η Αθηνά θα ανακαλύψει πως ο Δημήτρης , γνώριζε την γυναίκα στην οποία ανήκει το dna που βρέθηκε στον Βολίδη. Η Λήδα θα καταλάβει πως κάποιος παρακολουθεί το σπίτι της και θα το πεί στον Νικήτα…

Ο Χρήστος με την Δάφνη και την Σοφία θα στήσουν σχέδιο για να πάρουν στα χέρια τους, ξανά το μωρό τους. Κλείνουν ένα ραντεβού και πηγαίνουν στην επικίνδυνη αυτή συνάντηση. Η τύχη, όμως, δεν είναι με το μέρος τους…

Ήλιος επεισόδιο 37 στις 02/11/21

Επεισόδιο 37– Β Κύκλος
Η Δάφνη αποδέχεται πλέων το γεγονός πως για να σώσει το γιο της θα θυσιάσει την ελευθερία της. Ο Νικήτας θα κάνει πρόταση γάμου στη Λήδα.

Ο Δημήτρης θα καταλάβει πως δεν μπορεί να εμπιστευτεί τη Νάντια. Η Αλίκη φοβάται πως η Αθηνά θα ανακαλύψει την αλήθεια που έκρυβε ο Δημήτρης. Ο Άρης, η Εύα και ο Πέτρος έχουν μπει και αυτοί στο στόχαστρο και κάποιος παρακολουθεί κρυφά κάθε τους κίνηση. Ο Ιάσωνας δεν έχει βρει ακόμα τον πωλητή που θα του δώσει το άλλοθι και θα καταρρεύσει αφού θα συνειδητοποιήσει πως η φυλακή είναι μονόδρομος.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης τρελαίνεται τελείως

Ο Στέφανος θα υποψιαστεί πως ο Δημήτρης κάλυπτε την Αλίκη για το φόνο του Βολίδη και θα το πει στην Αθηνά, η οποία δεν πείθεται. Θα ταραχτεί όμως, όταν θα βρει στο σπίτι της Αλίκης ένα στοιχείο που την τοποθετεί στο σκάφος στο οποίο εξαφανίστηκε ο Δημήτρης…

 

Ήλιος επεισόδιο 38 στις 03/11/21

Επεισόδιο 38– Β Κύκλος
Ο Δημήτρης προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι του συμβαίνει, ενώ η Νάντια θα προσπαθήσει να τον αποπροσανατολίσει λέγοντας του πως θέλει να τον προστατέψει από κάποιους που τον κυνηγούν. Η Αθηνά θα ζητήσει δείγμα dna από την Αλίκη για την υπόθεση Βολίδη. Η Δάφνη και ο Χρήστος θα εντοπίσουν την συμμορία που έχει αρπάξει το μωρό τους και η Δάφνη θα κάνει μία κίνηση αυτοθυσίας για να το προστατέψει. Η Αλίκη θα προετοιμάσει τα παιδιά της ψυχολογικά, καθώς καταλαβαίνει πως η σύλληψή της για τον φόνο του Βολίδη είναι πια θέμα ωρών. Μία νέα κατηγορία εναντίον της, όμως, έρχεται να ανατρέψει τα πάντα!

 

Ήλιος επεισόδιο 39 στις 04/11/21

Επεισόδιο 39– Β Κύκλος
Ο Δημήτρης, προσπαθεί να ξαναβρεί τη μνήμη του. Θέλει να μάθε πράγματα για την Νάντια, όμως εκείνη αποφεύγει να τουπει κάτι. Η Δάφνη βρισκέται σε κρίσιμη κατάσταση μετά την αυτοθυσία της για να πάρει πίσω το μωρό.

Διαβάστε Επίσης  Αγάπη παράνομη επεισόδιο 1-2 «Αρραβώνας και Γάμος»

Η Αλίκη αδυνατεί να δεχτεί πως την κατηγορούν και για την εξαφάνιση του Δημήτρη και έρχεται σε μεγάλη κόντρα με την Αθηνά, η οποία μαθαίνει απ’ τον Μιχάλη για την περίφημη φωτογραφία από το Πρωτοχρονιάτικο πάρτι. Ο Νικήτας δέχεται πια ευθέως τις απειλές του Φάνη για τη ζωή του, ενώ ο Ιάσωνας βλέπει ξαφνικά μπροστά του τον άνθρωπο που ψάχνει για το άλλοθι του την μέρα του φόνου.

Ήλιος επεισόδιο 40 στις 05/11/21

Επεισόδιο 40– Β Κύκλος
Η Αλίκη θα αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους χάρη στην επέμβαση της Αθηνάς και προσπαθεί να καταλάβει ποιος της έχει στήσει παγίδα. Ο ίδιος άνθρωπος πιστεύει πως θα την φέρει κοντά και στον Δημήτρη, για τον οποίο είναι σίγουρη πως είναι ακόμη ζωντανός.

Η Λυδα και ο Νικήτας , σκέφτονται να φύγουν από την Καβάλα, μετά από μια νέα απειλή και μια επίθεση….Η Λήδα λέει στην Αλίκη οτί γνωρίζει το ψέμα που έχει πει. Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης και η Νάντια βρίσκονται αντιμέτωποι με έναν θανάσιμο κίνδυνο. Η Δάφνηθα βγει από το νοσοκομείο, αλλά μια απρόβλεπτη κίνηση του Χρήστου, την κάνει να τα χάσει τελείως!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση