Η Γη Της Ελιάς: Η Χάιδω Νιώθει Ντροπιασμένη – Ο Λόγος;

Η Γη Της Ελιάς: Η Χάιδω Νιώθει Ντροπιασμένη – Ο Λόγος;

Η Γη της Ελιάς: Ένας άπιστος άντρας, μία κόρη με παράλληλη σχέση. Και οι δύο νεκροί, την χαρμόσυνη μέρα του γάμου. Η Χάιδω συνεχίζει να αναζητά τους ένοχους στην γη της ελιάς, με τα νέα να κυκλοφορούν σε όλη τη Μάνη.

  • Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω νιώθει ντροπιασμένη – Ο λόγος;

Μετά την αποκάλυψη για την Στέλλα, σειρά έχει ο Πέτρος. Ο σύζυγος της πρωταγωνίστριας είχε κι άλλη σχέση, παράνομη. Η ερωμένη του βρισκόταν στο Γύθειο, με την Χάιδω να ανακαλύπτει την αλήθεια, κάνοντας γυαλιά καρφιά το γραφείο του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 69, 70, 71, 72

Αμέσως, τρέχει να την συναντήσει. Φυσικά, δεν παίρνει τις απαντήσεις που θέλει και δεν επιστρέφει ανακουφισμένη. Ο Λυκούργος είναι εκεί, για να της συμπαρασταθεί. Εκείνος, γνωρίζει όλη την αλήθεια για τις δολοφονίες, όμως δε μπορεί να μιλήσει…

Ως μία σκληρή Μανιάτισσα, η Χάιδω φρόντιζε πάντα να έχει το κούτελό της καθαρό στη Μάνη, πηγαίνοντας φροντίζοντας διαρκώς το σπίτι της, στην γη της ελιάς. Όλα αυτά τα τελευταία φρικτά περιστατικά, έχουν στρέψει τα βλέμματα πάνω της.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Τους ρίχνει υπνωτικό και σπέρνει τον θάνατο

Εκτός από την κόρη της, παράλληλη σχέση είχε και ο άνδρας της. Κλαίει και θρηνεί για έναν άνθρωπο που την είχε προδώσει, με τον χειρότερο τρόπο. Όλος της ο κόσμος καταρρέει. Είναι δυστυχισμένη.

Όλοι συζητούν για την Χάιδω. Εκείνη, ψάχνει να βρει ποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά που της συμβαίνουν. Μέσα της γνωρίζει πως είναι οι Καπερνάροι και συνεχίζει την βεντέτα. Θέλει να τους κάνει να υποφέρουν, με κάθε κόστος. Μέσα στο σπίτι της, αρχίζει να καταστρώνει σχέδια εκδίκησης…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *