Η Γη Της Ελιάς: Το Παρελθόν Του Ισίδωρου Έχει Έρθει Στο Φως Και Όλα Κλονίζονται

Η Γη Της Ελιάς: Το Παρελθόν Του Ισίδωρου Έχει Έρθει Στο Φως Και Όλα Κλονίζονται

Η Γη Της Ελιάς: Το Παρελθόν Του Ισίδωρου Έχει Έρθει Στο Φως Και Όλα Κλονίζονται

Η Γη της Ελιάς: Εκτός εαυτού θα βγει ο Ισίδωρος στην γη της ελιάς. Η πίεση που του ασκείται είναι τεράστια, με τον πρωταγωνιστή της σειράς να νιώθει αδύναμος -πλέον- να χειριστεί την κατάσταση. Το παρελθόν του έχει έρθει στο φως και όλα κλονίζονται.

  • Η Γη της Ελιάς: Το παρελθόν του Ισίδωρου έχει έρθει στο φως και όλα κλονίζονται

Η Αντιγόνη είναι πεπεισμένη πως αυτός είναι ο πατέρας της. Πηγαίνει να τον συναντήσει, κοιτάζοντάς τον στα μάτια. Του μιλάει για το παρελθόν της, εξηγώντας του πως ήρθε η στιγμή να κάνουν μαζί την αναδρομή αυτή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ποιος σκοτώνει τελικά τον Δημοσθένη;

Πράγματι, ο Ισίδωρος είχε ερωτευτεί παράφορα μία άλλη γυναίκα, μετά τον θάνατο της συζύγου του. Δυστυχώς, δε μπορούσε να προχωρήσει μαζί της, καθώς ήταν πρόσφατα χήρος.

Η Αντιγόνη μοιάζει τρομακτικά στην μητέρα της. Η ομοιότητα είναι μεγάλη, με τον Ισίδωρο να είναι σίγουρος πως είναι εκείνη. Η Αντιγόνη, όμως, θέλει αποδείξεις. Του ζητάει να κάνουν ένα τεστ DNA, σκορπίζοντας τον τρόμο.

Ο Ισίδωρος αρνείται να κάνει την εξέταση αυτή, στην γη της ελιάς. Της φωνάζει πως δεν είναι πατέρας της και την απομακρύνει. Η Αντιγόνη εξοργίζεται. Αμέσως, τρέχει στον Λυκούργο και ζητάει βοήθεια.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Να πεθάνεις όπως πέθανες και εμένα-Ο Νικηφόρος μανιασμένος

Ο Λυκούργος κάνει αγωγή στον Ισίδωρο, μέσω της Αντιγόνης, ανοίγοντας δύο μέτωπα με τον Βρεττάκο. Από τη μία πλευρά βρίσκεται η Αντιγόνη, ενώ από την άλλη η Μυρτάλη. Ο Ισίδωρος είναι στη μέση και ξεσπάει. Τον αρπάζει και τον προειδοποιεί να σταματήσει να βρίσκεται απέναντί του, γιατί δε θα του βγει σε καλό.

Φυσικά, ο Λυκούργος δεν πτοείται από τις απειλές και κατηγορίες που του προσάπτει ο Ισίδωρος, στην γη τη ελιάς. Θέλει να πολεμήσει το άδικο, με κάθε κόστος…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *