Το Προξενιό της Ιουλίας: Γρηγόρης και Στράτος στη φυλακή

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Γρηγόρης και Στράτος στη φυλακή

Το Προξενιό της Ιουλίας: Γρηγόρης και Στράτος στη φυλακή

 

Άκρως ανατρεπτική αναμένεται η συνέχεια της δραματικής σειράς εποχής του Alpha, Το Προξενιό της Ιουλίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του myTV, στα προσεχή επεισόδια μία απρόσμενη εξέλιξη θα αναστατώσει την οικογένεια Ραζίνη. Συγκεκριμένα όπως θα δούμε ο Γρηγόρης και ο Στράτος καταλήγουν στη φυλακή.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του Αlpha Το Προξενιό της Ιουλίας. Όπως έχουμε ήδη παρακολουθήσει ο Στράτος, παρόλο που σκότωσε το Νικόλα Σκούταρη και σχεδόν όλοι στο Τύρναβο είναι βέβαιοι για την ενοχή του τελικά αφέθηκε ελεύθερος.

Το γεγονός πως δε βρέθηκε το όπλο του εγκλήματος καθώς είναι και ότι ο ίδιος άλλαξε τους χειρισμούς του αναφέροντας στην επίσημη κατάθεση ότι δεν είναι εκείνος ο δολοφόνος ανάγκασαν τον διοικητή Στασινόπουλο να τον αποφυλακίσει.

Σύμφωνα με το myTV με τα όσα ακολουθούν το περίστροφο με το οποίο πυροβόλησε πισώπλατα ο Ραζίνης τον Σκούταρη, πέφτει στα χέρια των Αρχών αν και ο Στράτο έχει δώσει εντολή στον Γρηγόρη να το εξαφανίσει.

Αρχικά ο νεαρός είχε θάψει το όπλο στα χωράφια της οικογένειας όμως στη συνέχεια βρέθηκε διχασμένος ανάμεσα στην αγάπη του για τον πατέρα του και τον έρωτα του για την Ιουλία, κι έτσι παράκουσε την επιθυμία του Στράτου καθώς δεν ήθελε να την προδώσει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Γιαγιά που ξέρει την αλήθεια θα μιλήσει ανοιχτά

Όταν λοιπόν ο Στασινόπουλος δίνει εντολή να γίνει εξονυχιστική έρευνα στα κτήματα των Ραζίνηδων θα εντοπίσει το φονικό όπλο και μία σειρά ραγδαίων εξελίξεων έρχεται να αναστατώσει την οικογένεια του Γρηγόρη.

Ο Στράτος, αναγκάζεται να έρθει αντιμέτωπος με τις πράξεις του καθώς δεν μπορεί πλέον να ισχυρίζεται ότι δε σκότωσε εκείνος το Νικολά Σκούταρη ενώ ο Κωστής αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει και κάποιος συνεργός στο έγκλημα που φρόντισε να θάψει το επίμαχο πειστήριο.

Οι υποψίες πέφτουν αμέσως πάνω στον Γρηγόρη καθώς είναι εκείνος που είχε κίνητρο να το κάνει και τα μέσα για να τον θάψει μέσα στην νύχτα, κοντά στο σπίτι της οικογένειας.

Ο διοικητής της χωροφυλακής κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες υπό άκρα μυστικότητα καθώς φοβάται ότι αν μαθευτεί η σοβαρή αυτή η εξέλιξη μπορεί ο Στράτο να το σκάσει για πάντα και να μην πληρώσει ποτέ γι’ αυτό το έγκλημα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Αστέρης και Αργυρώ δεν φεύγουν για Γερμανία!

Όταν όλα είναι έτοιμα λοιπόν πηγαίνει μαζί με άντρες του στο σπίτι του της οικογένειας Ραζίνη και συλλαμβάνει πατέρα και γιο ξαφνιάζοντας τους.

Την ώρα της σύλληψης ο Στράτος, προσπαθεί να διαμαρτυρηθεί ενώ η Κυριακούλα γίνεται έξαλλη με την εξέλιξη και στη συνέχεια όταν μένει πίσω στο σπίτι κατακλύζεται από φόβο και πανικό, καθώς γνωρίζει όλη την αλήθεια.

Όταν στην συνέχεια ο Στασινόπουλος τους αποκαλύπτει ότι βρέθηκε το περίστροφο ο Ραζίνης θυμώνει με τον γιο του που δε φρόντισε να το εξαφανίσει όπως του είχε ζητήσει. Εντωμεταξύ πατέρας και γιος συνεχίζουν να ισχυρίζονται ότι δεν έχουν καμία σχέση με την δολοφονία του Σκούταρη και αρνούνται τις κατηγορίες.

Ωστόσο δεν καταφέρνουν να πείσουν το διοικητή. Έτσι, μετά την ανάκριση οδηγούνται στην φυλακή. Εντωμεταξύ η Κυριακούλα προσπαθώντας να τους σώσει ζητάει βοηθάει από το δικηγόρο Δημητρό Ατζαλίνα, ενώ στο πλευρό της βρίσκεται και η Αλεξάνδρα. Παρόλο που η κοπέλα έχει αποφασίσει να φύγει για την Αθήνα η μοίρα την κρατάει στο Τύρναβο.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *