Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Ιάκωβος Και Μυρτάλη Στην Μάχη Ενάντια Στους …

Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Ιάκωβος Και Μυρτάλη Στην Μάχη Ενάντια Στους …Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Ιάκωβος Και Μυρτάλη Στην Μάχη Ενάντια Στους …

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Ο Ιάκωβος και η Μυρτάλη θα έρθουν πολύ κοντά στην γη της ελιάς. Θείος και ανιψιά συναντιούνται μετά από καιρό, χαρίζοντας μία συγκινητική σκηνή στους τηλεθεατές της σειράς.

  • Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Ιάκωβος και Μυρτάλη στην μάχη ενάντια στους …

Ο χαμένος αδελφός των Βρεττάκων, επιστρέφει στον τόπο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, υστέρα από την επικοινωνία του με τον Λυκούργο. Γυρίζει αποφασισμένος να διεκδικήσει όσα του ανήκουν, έτοιμος να τα βάλει με όλους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τους πιάνει επ’ αυτοφώρω πάνω στο κρεβάτι

Τις πρώτες μέρες στη Μάνη συναντάει τον Λυκούργο, ο οποίος του αναλύει τα πάντα για την Μυρτάλη, αλλά και για τον δικαστικό της αγώνα. Εκείνος του ζητάει να γνωρίσει την αγαπημένη του ανιψιά…

Η Μυρτάλη καθημερινά συνειδητοποιεί πως ο πατέρας της, πριν πεθάνει, είχε απόλυτο δίκιο: Δεν πρέπει να εμπιστεύεται κανέναν. Ούτε τα κοντινά της άτομα και ανθρώπους που είχε πολύ ψηλά.

Ο Μάνος και ο Λυκούργος αρνούνται να της παραχωρήσουν ένα μέρος της περιουσίας στην Μυρτάλη, παρόλο που η Ιουλία επιμένει. Έχοντας χάσει τη δίκη η μικρή, δε της έχει μείνει τίποτα και οι θείοι της πρέπει να την στηρίξουν.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Τα νερά της Αλεξάνδρας σπάνε, όταν…

Ο Ιάκωβος μαθαίνει για τις προσπάθειες που κάνει η Μυρτάλη στην γη της ελιάς, αλλά και για τη συμπεριφορά του Ισίδωρου στην ανιψιά του. Την αγκαλιάζει τρυφερά και της υπόσχεται να παλέψουν μαζί. Έτσι, δημιουργείται μία νέα ισχυρή συμμαχία, με οδηγό τον Λυκούργο. Ο νομικός σύμβουλος και δικηγόρος των δύο, είναι έτοιμος να δώσει τη δική του μάχη, για να έρθει η δικαιοσύνη στο φως.

Στο μεταξύ, δε δείχνουν όλοι να ενθουσιάζονται με την επιστροφή του Ιάκωβου στη Μάνη…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *