Η Γη της Ελιάς: Το μυστήριο με τα 4 Γιώτα- Ποιο μυστικό κρύβει;

Η Γη της Ελιάς: Το μυστήριο με τα 4 Γιώτα- Ποιο μυστικό κρύβει;Η Γη της Ελιάς: Το μυστήριο με τα 4 Γιώτα- Ποιο μυστικό κρύβει;

Στην Αγαπημένη σειρά του MEGA η Γη της ελιάς, υπάρχει ένα μυστήριο με τα 4 Γιώτα στα ονόματα των πρωταγωνιστών. Ποιο μυστικό κρύβει:

  • Η Γη της Ελιάς: Το μυστήριο με τα 4 Γιώτα- Ποιο μυστικό κρύβει;

Ιπποκράτης ο πατέρας της Μυρτάλης που πέθανε, Ιάκωβος ο εξαφανισμένος αδερφός που επιστρέφει μετά από 20 χρόνια, Ισίδωρος και Ιουλία …Τα 4 αδέρφια Βρεττάκου έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό !

Διαβάστε Επίσης  Τηλεοπτικές σειρές: 8 πρεμιέρες σε 5 κανάλια σήμερα το βράδυ

Όπως αποκάλυψε η Αντιγόνη κουλουκάκου στο Mega Καλημέρα κοινό γνώρισμα στα ονόματά τους είναι το γιώτα είναι πολύ σημαντικό και έχει ένα βαθιά κρυμμένο μυστικό… Δεν είναι μόνο συμβολικό…εξηγεί και συνεχίζει .

Είμαστε όλοι τα παιδιά της Βάνας Δημητρίου. Είναι τόσο καλά δουλεμένο το σενάριο για όλους τους ρόλους, από τον μεγαλύτερο σε διάρκεια μέχρι το μικρότερο .Ερχεται και ο Αντρέας Γεωργίου και οι δύο μαζί για μένα που είμαι Μανιάτισσα, έχουν δημιουργήσει μία σειρά με περιστατικά που έχουν συμβεί σε αλλοτινά χρόνια.

Διαβάστε Επίσης  Τραγωδία με 16 νεκρούς μετανάστες στη Λέσβο

Ο μεγάλος έρωτας του Στάθη με την Ιουλία δεν θα έχει χάπι εντ θα συμβεί ένα τραγικό γεγονός με τη γυναίκα του αρετή και όλα θα ανατραπούν, εγκλήματα γίνονται, αποκαλύπτει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση