Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος πιάνει στα πράσα Βασιλική και Μιλτιάδη

 

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές καθώς ο Φίλιππος πιάνει στα πράσα Βασιλική και Μιλτιάδη.

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές καθώς ο Φίλιππος πιάνει στα πράσα Βασιλική και Μιλτιάδη.

 

Η Αριάδνη μπαίνει ανάμεσα στον Φίλιππο και την Βασιλική, οι οποίοι την αντιμετωπίζουν εντελώς διαφορετικά ο καθένας.

Κανένας από τους δύο δεν κάνει πίσω κι όλα δείχνουν ότι ο γάμος τους διαλύεται οριστικά. Μία βόλτα της Βασιλικής με τον Μιλτιάδη ξύπνα τη ζήλια του Φίλιππου και φτάνουν τα πράγματα στα άκρα.

Η Βασιλική παγωμένη πια απέναντι στον Φίλιππο αποφασίζει να βάλει τέλος στον γάμο τους και έτσι, παίρνει το παιδί τους και επιστρέφει στο σπίτι της μητέρας της. Σύμφωνα με το 7 Μέρες TV, στο μεταξύ η Αρετή είναι πλέον και επίσημα μαζί με τον Τάσο και με την επιστροφή της κόρης της η ζωή της αλλάζει ριζικά.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Το κρυφό παρελθόν του νέου υπαστυνόμου

Βέβαια κανείς δεν μπορεί να δεχτεί ότι ένα ζευγάρι που αγαπιούνται τόσο πολύ όσο η Βασιλική και ο Φίλιππος θα χωρίσει και έτσι προσπαθούν να τους πείσουν να τα ξαναβρούν. Ο Λυκούργος με την Χάιδω έχουν αναλάβει τον Φίλιππο όμως αυτός δεν κάνει πίσω αφού θεωρεί ότι η Αριάδνη πρέπει να γίνει κομμάτι της οικογένειας τους.

Η Βασιλική από την πλευρά της συνεχίζει να αρνείται κάθε σχέση με την αδερφή της γεγονός που την απομακρύνει όλο και πιο πολύ από τον Φίλιππο.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίων από 20/11/2023 έως τις 21/11/2023

Η Αριάδνη αποφασίζει να μη μείνει με σταυρωμένα χέρια. Πηγαίνει να δει την αδερφή της και της ζητά να μην χωρίσει εξαιτίας της, όμως η Βασιλική της απαντά ότι ο γάμος της δεν την αφορά.

Ένας γάμος που έτσι κι αλλιώς βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης και αγγίζει το οριστικό τέλος όταν ο Φίλιππος βλέπει τη γυναίκα του να περπατά στο δρόμο παρέα με τον Μιλτιάδη.

Θολώνει από ζήλεια θεωρώντας ότι οι δυο τους είναι μαζί και ο Παρασκευάς φροντίζει να του φουντώσει την φαντασία ελπίζοντας ότι έτσι θα τον σπρώξει ξανά στην αγκαλιά της Βασιλικής. Όμως κι αυτό το σχέδιο πέφτει στο κενό.

 

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *