Άγριες Μέλισσες : Θα χωρίσει ο Δούκας την Μυρσίνη για χάρη της Αντιγόνης;

Άγριες Μέλισσες : Θα χωρίσει ο Δούκας την Μυρσίνη για χάρη της Αντιγόνης;

Άγριες Μέλισσες : Θα χωρίσει ο Δούκας την Μυρσίνη για χάρη της Αντιγόνης;

Άγριες Μέλισσες : Θα χωρίσει ο Δούκας την Μυρσίνη για χάρη της Αντιγόνης; Χαμός στα επόμενα επεισόδια σύμφωνα με τα spoilers.

  • Άγριες Μέλισσες : Θα χωρίσει ο Δούκας την Μυρσίνη για χάρη της Αντιγόνης;

Ο Δούκας είναι ελεύθερος να φύγει, αφού το δικαστήριο πείθεται για την αθωότητά του χάρη στο άλλοθι που του πρόσφερε η Αντιγόνη με τις ευλογίες της Μυρσίνης. Μόνο που η… ψεύτικη ερωμένη αρχίζει σιγά σιγά να αγγίζει την καρδιά του Δούκα, και η Μυρσίνη, που το αντιλαμβάνεται, νιώθει να χάνεται η γη κάτω από τα πόδια της. Το περιοδικό τηλέραμα αυτής της εβδομάδας έχει όλο το ρεπορτάζ.

Η Μυρσίνη είναι έξαλλη με την Αντιγόνη

H Μυρσίνη έβαλε τα χέρια της και έβγαλε τα μάτια της! Το άλλοθι που εμφάνισε για να σώσει τον άντρα της από τη φυλακή γυρνά τώρα και την εκδικείται. Πρόκειται για την Αντιγόνη που την υποδύεται στη σειρά ή Λήδα Ματσάγγου, μια φίλη της Μυρσίνης, που υποστήριξε στο δικαστήριο πως είναι ερωμένη του Δούκα και πως ήταν μαζί του το βράδυ της δολοφονίας του Θέμελη. Χάρη σε αυτήν και στο άλλοθι που του παρείχε, ο Δούκας Σεβαστός γλιτώνει και αυτή τη φορά τη φυλάκιση.

Δεν νιώθει πολύ περήφανος γι’ αυτό, αφού έχει πια απαξιωθεί εντελώς στα μάτια των παιδιών του, όμως δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να βρεθεί στη φυλακή ή στο απόσπασμα για τον θάνατο των εισαγγελέων.

Η επόμενη μέρα βρίσκει τον Δούκα και τη Μυρσίνη να είναι ευγνώμονες στην Αντιγόνη και δυστυχώς και στον Ακύλα, Ο Δούκας είναι πια άσχημα στρυμωγμένος από τον Ακύλα Μεγαρίτη, όμως στην Αντιγόνη βλέπει μια γυναίκα που τον ακούει, τον εκτιμά και τον σέβεται.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Άλαλος ο Στέφανος: Του πέφτει το τηλέφωνο…

Για πρώτη φορά από τότε που παντρεύτηκε την Μυρσίνη κάτι μέσα του αλλάζει. Αρχίζει να νιώθει αισθήματα για πρώτη φορά για κάποια άλλη γυναίκα. Τόσα χρόνια δεν είχε μάτια για άλλη εκτός από τη Μυρσίνη. Γι’ αυτό και της συγχώρησε τον έρωτά της για τον Μιλτιάδη, τη σχέση της με τον Κυπραίο και αυτό το κακό που προκάλεσε στο Διαφάνι.

Πως θα αντιδράσει η Μυρσίνη στο φλέρτ του Δούκα Με την Αντιγόνη;

Ο Δούκας αρχίζει να βλέπει την Αντιγόνη με άλλο μάτι και γοητεύεται μαζί της. Αυτό το αντιλαμβάνεται και η Μυρσίνη, που νιώθει να χάνει th gh κάτω από τα πόδια της, βλέποντας πια στο πρόσωπο της φίλης της, μια ερωτική αντίζηλο. Ξέρει πως ο άντρας της δεν είναι από αυτούς που ενθουσιάζονται. Και αυτό την φοβίζει. Βλέπει πως ο θαυμασμός του για την Αντιγόνη κρύβει κι άλλα συναισθήματα και δικαίως ανησυχεί για τη γυναίκα αυτή, που,ήρθε για να μείνει ως τρίτο πρόσωπο στον γάμο τους.

Μπορεί το γυαλί στον γάμο της με τον Δούκα να είχε ραγίσει
από καιρό, αλλά τώρα η Μυρσίνη θα βιώσει για τα καλά πώς είναι η γεύση της προδοσίας.Η Αντιγόνη όμως δεν είναι μόνο αυτό που αφήνει τους άλλους να καταλάβουν. Φαίνεται να γνωρίζει περισσότερα για το παρελθόν του Δούκα και της οικογένειάς του από όσα δείχνει. Σε κάποια προσωπική τους στιγμή, η Αντιγόνη αποκαλύπτει στον Δούκα ένα μυστικό που θα τον συγκλονίσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Παραλία: Νέα πρόσωπα στο κάδρο των ερευνών της δολοφονίας

Η Αντιγόνη γνωρίζει πολλά για το παρελθόν των Σεβαστών. Προσπαθεί να στηρίξει τον Δούκα, επισημαίνοντάς του πως πρέπει να είναι δυνατός, για να καταφέρει να συνεχίσει στη ζωή του. Ο Δούκας γοητεύεται από τον λόγο της και τις πράξεις της, με αποτέλεσμα η Αντιγόνη να γίνεται αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς του, στις Άγριες Μέλισσες. Το πάθος δε θα αργήσει να φουντώσει ανάμεσά τους.

Η Μυρσίνη δίνει τελεσίγραφο στην φίλη της. Την προειδοποιεί και της ζητάει να μείνει μακριά από τον σύζυγό της, για να μη ξεσπάσει μεγαλύτερος πόλεμος. Η Αντιγόνη, όμως, γνωρίζει πολλά και φέρνει την απόλυτη αναστάτωση στην οικογένεια των Σεβαστών.

Η Αγορίτσα βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων. Ο Δούκας την προσεγγίζει για να μάθει τί μπορεί να κρύβει η Αντιγόνη και τί συνέβη στο παρελθόν που δε γνωρίζει. Μυστικά και ψέματα έρχονται στο φως και προκαλούν ανεπανόρθωτες ζημιές.

Θα χωρίσει ο Δούκας με την Μυρσίνη για χάρη της Αντιγόνης;

Η σχέση του Δουκά και της Μυρσίνης έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου, οπότε δύσκολα θα δούμε το ζευγάρι αυτό να χωρίζει. Βέβαια είναι ακόμη νωρίς να προβλέψουμε τις εξελίξεις, καθώς οι συντελέστες της αγαπημένης μας σειράς, μας φυλάνε πολλές εκπλήξεις ακόμη, μέχρι το τέλος, που προβλέπονται ανατρεπτικές

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *