Σασμός: Ο σκηνοθέτης της σειράς απαντάει για τη βεντέτα και τις φήμες μήνυσης από τον πραγματικό γιο της Καλλιόπης

Σασμός: Ο σκηνοθέτης της σειράς απαντάει για τη βεντέτα και τις φήμες μήνυσης από τον πραγματικό γιο της ΚαλλιόπηςΣασμός: Ο σκηνοθέτης της σειράς απαντάει για τη βεντέτα και τις φήμες μήνυσης από τον πραγματικό γιο της Καλλιόπης

Ο σκηνοθέτης της δραματικής σειράς του Alpha «Σασμός», Κώστας Κωστόπουλος, μίλησε για τα όσα αναμένεται να ακολουθήσουν στα επόμενα επεισόδια, ενώ κατήγγειλε όλους όσοι συνδέουν τη σειρά με τη βεντέτα.

«Ο Μαθιός φιλήθηκε με τη Βασιλική και τα χειρότερα έρχονται» είπε αρχικά σχολιάζοντας τα όσα γίνονται αυτές τις μέρες στα επεισόδια.

Σχετικά με τα δημοσιεύματα για τον πραγματικό γιο της Καλλιόπης και τη μήνυση για να σταματήσει ο «Σασμός», ο σκηνοθέτης απάντησε: «Θα ήθελα να θυμίσω ότι όλοι προσπαθούν να έχουν κάποια λεπτά δημοσιότητας. Δεν υπάρχει κανένα νομικό θέμα, καμία ιστορία που να εμπλέκει το βιβλίο και τη σειρά με οποιαδήποτε βεντέτα. Μόνο και η λέξη που λέει η σειρά μας είναι Σασμός. Άρα όσοι αναφέρονται σε τέτοια γεγονότα μόνο κακοήθεια μπορώ να το πω».

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Καλλιόπη στο πλευρό της Μαρίνας

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο πραγματικός γιος της Καλλιόπης, ταξίδεψε μέχρι την Αθηνά για να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα στον Alpha, καθώς η βεντέτα αυτή ανάμεσα στις δύο οικογένειες είναι αληθινή και κρατάει πολλά χρόνια.

Σασμός – Υπόθεση

Η σκληρή ιστορία ενός σύγχρονου απαγορευμένου έρωτα, στα ορεινά χωριά του Ρεθύμνου. Ενός έρωτα που δεν έπρεπε να συμβεί γιατί οι δύο οικογένειες βρίσκονται σε μια σκληρή, πολύχρονη σύγκρουση.

Ο αναπάντεχος έρωτας μεταξύ του Αστέρη Σταματάκη (Ορφέας Αυγουστίδης) και της Αργυρώς Βρουλάκη (Χριστίνα Χειλά Φαμέλη) είναι ένας έρωτας παθιασμένος που θα έρθει να ταράξει τις οικογενειακές ισορροπίες, να αμφισβητήσει την αιματηρή αναμέτρηση και να ξεσηκώσει αντιδράσεις. Η βασική ιστορία εμπλουτίζεται με φόνους με αμφισβητούμενα κίνητρα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Χάσου από τα μάτια μου- Η Αργυρώ την διώχνει από το σπίτι

Η ιστορία αρχίζει σήμερα…

…για να ανοίξει και πάλι τον κύκλο της βεντέτας μεταξύ δύο οικογενειών, των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων, από εκεί που είχε σταματήσει είκοσι χρόνια πριν.

Η επιστροφή της Αργυρώς της μικρής κόρης του Μάρκου Βρουλάκη που δέχτηκε τη σφαίρα από τον Βασίλη Σταματάκη και ο έρωτάς της με τον γιο του φονιά, τον Αστέρη Σταματάκη, θα ξυπνήσει τους εφιάλτες του παρελθόντος και τα πάθη, θα αναστατώσει το χωριό και θα ξαναγράψει την Ιστορία.

Γιατί η Ιστορία μπορεί να ξαναγραφεί. Με συγχώρεση κι αγάπη. Με «σασμό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *