Ζακέτα να πάρεις 30/10: Επεισόδιο 5ο «Της καρδιάς μου η βαλβίδα»

Ζακέτα να πάρεις 30/10: Επεισόδιο 5ο «Της καρδιάς μου η βαλβίδα»Ζακέτα να πάρεις 30/10: Επεισόδιο 5ο «Της καρδιάς μου η βαλβίδα»

Ζακέτα να πάρεις 30/10/2021 επεισόδιο 5

Επεισόδιο 5ο: «Της καρδιάς μου η βαλβίδα»
Η δασκάλα της Φωτεινής βάζει εργασία στην τάξη να γράψουν ένα αφιέρωμα στις γιαγιάδες τους. Η μικρή είναι ενθουσιασμένη που θα γράψει για την καριέρα της Φούλης στο τραγούδι, αλλά η Ευγενία έχει άλλη γνώμη. Η ιδέα να μάθει το σχολείο πως η γιαγιά της κόρης της γύρισε όλα τα σκυλάδικα της επαρχίας δεν ταιριάζει ούτε με την ιδιοσυγκρασία της ούτε με τον τρόπο που μεγάλωσε. Πείθει τη Φωτεινή, λοιπόν, να μην πει τίποτα στη Φούλη για την εργασία και της λέει ψέματα για τη δουλειά της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Δεν πείραξα ούτε τρίχα από τα μαλλιά του- Η Καλλιόπη σε σοκ

Η Φούλη, όμως, θα το ανακαλύψει και θα γίνει έξαλλη. Μα ντρέπονται γι’ αυτήν και βάζουν το παιδί να λέει ψέματα για τη γιαγιά του; Φεύγει από το σπίτι θυμωμένη και παίρνει απόφαση να γυρίσει στη Νεοχωρούδα.
Μαζί της, φυσικά, αποφασίζουν να φύγουν και η Αριστέα με τη Δέσποινα. Θα καταφέρει ο Λουκάς να κρατήσει τη μητέρα του στην Αθήνα και να τον συγχωρέσει ή μήπως ό,τι δεν καταφέρει ο γιος θα το καταφέρει η εγγονή; Στο επεισόδιο εμφανίζεται ως guest ο Γιάννης Μπουραζάνας.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Ο Μαθιός ομολογεί: «Εγώ σκότωσα τον Στεφανή»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *