H Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Κωνσταντίνος Και Λυκούργος Στο Επίκεντρο Των Εξελίξεων

H Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Κωνσταντίνος Και Λυκούργος Στο Επίκεντρο Των ΕξελίξεωνH Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Κωνσταντίνος Και Λυκούργος Στο Επίκεντρο Των Εξελίξεων

H Γη της Ελιάς επεισόδια: Μεγάλες ανατροπές «κρύβει» η συνέχεια της επιτυχημένης σειράς Η Γη της Ελιάς, καθώς ο Κωνσταντίνος και ο Λυκούργος θα βρεθούν σύντομα στο επίκεντρο των εξελίξεων.

H Γη της Ελιάς επεισόδια: Κωνσταντίνος και Λυκούργος στο επίκεντρο των εξελίξεων

Ο πανούργος συμβολαιογράφος προχωρεί ακάθεκτος τα εγκληματικά σχέδια του έχοντας πλέον στη δούλεψή του και το Δημήτρη. Ο τελευταίος έχει μεταβληθεί σε πειθήνιο όργανο του Κωνσταντίνου εκτελώντας πιστά τις οδηγίες του.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος κρύβεται πίσω από την δολοφονία της Κατερίνας

Εν τω μεταξύ ο Λυκούργος με αφορμή τις μαρτυρίες της μακαρίτισσας της Φρόσως συλλέγει στοιχεία για τους περίεργες δολοφονίες που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα. Δεν διστάζει – όπως είδαμε- να επισκεφτεί και τον αστυνόμο Κουράκο για να του εκφράσει την ανησυχία του για μια σειρά απανωτών δολοφονιών ηλικιωμένων προσώπων καταθέτοντας του μάλιστα και ότι στοιχεία έχει στα χέρια του.

Ο Κωνσταντίνος, που βρίσκεται πίσω απ’ όλους και όλα, πληροφορείται τις κινήσεις που κάνει ο Λυκούργος τελευταία, στην γη της ελιάς και προσπαθεί να λάβει τα μέτρα του. Καλεί στο γραφείο του τον Δημήτρη και τον ενημερώνει για τις κινήσεις του Λυκούργου ζητώντας του να «παγώσει» για λίγο διάστημα το σχέδιο εξόντωσης των ηλικιωμένων.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το δραματικό μυστικό του Στάθη βγαίνει στο φως

Βέβαια, ο Κωνσταντίνος όπως θα δούμε στη συνέχεια δυσφορεί από την επιμονή του Λυκούργου να διαλευκάνει την όλη υπόθεση.

Τον θεωρεί εμπόδιο στα σχέδια του και καλείται να αποφασίσει με πιο τρόπο θα μπορέσει να τον βάλει στην άκρη προκειμένου να συνεχίσει ανενόχλητος το βρώμικο σχέδιο του.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *