Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Πρόωρη Γέννα Για Τη Βασιλική!

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Πρόωρη Γέννα Για Τη Βασιλική!

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Η νεαρή πρωταγωνίστρια θα οδηγηθεί νωρίτερα στο νοσοκομείο, εξαιτίας κάποιων πόνων. Το ασθενοφόρο θα ηχήσει σε όλη τη Μάνη. Η Βασιλική θα νοσηλευτεί, με τους γιατρούς να την συμβουλεύουν να μην κουράζεται, μέχρι να γεννήσει.

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Πρόωρη γέννα για τη Βασιλική!

Μάλιστα, η μοναδική λύση είναι να παραμένει μονίμως ξαπλωμένη. Η Βασιλική υπακούει τις οδηγίες και επιστρέφει στο σπίτι, περνώντας πολλές ώρες στο κρεβάτι. Παρά το επικίνδυνο αυτό περιστατικό, οι γονείς της είναι άφαντοι.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Τι θα γίνει μόλις η Αργυρώ μάθει την αλήθεια για το νεφρό;

Λίγο καιρό αργότερα σε άσχημη κατάσταση θα δούμε την οικογένεια της Χάιδως, στα επόμενα επεισόδια. Τα νερά θα σπάσουν πρόωρα, με αποτέλεσμα η Βασιλική να γεννάει, στην γη της ελιάς. Όλοι είναι συγκλονισμένοι από αυτή την εξέλιξη, καθώς κανείς δεν περίμενε πως το μωρό αυτό θα ερχόταν στον κόσμο τόσο γρήγορα.

Η Βασιλική θα συνειδητοποιήσει πως γεννάει στην γη της ελιάς, με τους πόνους να ξεκινούν. Η Χάιδω θα τρομοκρατηθεί, θα προσπαθήσει, όμως, να διατηρήσει την ψυχραιμία της.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Ξανά στα μαχαίρια Αμαλία – Μιράντα

Ο Στάθης, έχοντας ζητήσει από τον Πότη να τον ενημερώνει για ό,τι αφορά την κόρη του, θα τρέξει στο πλευρό της. Ακόμη και η Αρετή θα αποφασίσει να κάνει πίσω, για χάρη παιδιού και εγγονιού. Πώς θα εξελιχθεί η ξαφνική γέννα της ηρωίδας και τί εκπλήξεις επιφυλάσσει η συνέχεια στην αγαπημένη μας σειρά;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *