Σασμός Εξελίξεις: Τον Αντώνη Και Την Μαρίνα Υποψιάζεται Η Γιαγιά Ειρήνη

Σασμός Εξελίξεις: Τον Αντώνη Και Την Μαρίνα Υποψιάζεται Η Γιαγιά ΕιρήνηΣασμός Εξελίξεις: Τον Αντώνη Και Την Μαρίνα Υποψιάζεται Η Γιαγιά Ειρήνη

Σασμός εξελίξεις: Ο Αντώνης προσκαλεί την Μαρίνα για φαγητό, με την γιαγιά Ειρήνη να υποψιάζεται πως κάτι δεν πηγαίνει καλά, στη σειρά Σασμός. Ο αστυνόμος Αντώνης τηλεφωνεί στην Μαρίνα και την ενημερώνει πως ήρθε η στιγμή να ιδωθούν.

Σασμός εξελίξεις: Τον Αντώνη και την Μαρίνα υποψιάζεται η γιαγιά Ειρήνη

Η Ντίνα, μετά την εκδρομή τους, θεωρεί πως όλα θα πάνε καλά στην μεταξύ τους σχέση. Βέβαια, αυτό που δεν έχει υπολογίσει, είναι πως ο Αντώνης δε μπορεί να ξεπεράσει εύκολα τον έρωτα της ζωής του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Δημοσθένης και Βαγιάκος πιάνονται στην φάκα

Η Μαρίνα και ο Αντώνης κανονίζουν να βρεθούν το βράδυ, με την γιαγιά Ειρήνη να τους ακούει, στη σειρά Σασμός. Κι ενώ η Μαρίνα το καλύπτει λέγοντας πως θα πάει να πάρει τα μέτρα για ένα φόρεμα πελάτισσας, η γιαγιά Ειρήνη χαμογελάει….

Εκτός από τον Αντώνη και την Μαρίνα, άλλο ένα ζευγάρι κάνει το επόμενο βήμα. Η Βασιλική πλησιάζει τον Μαθιό, ζητώντας του συγγνώμη για το ξέσπασμά της. Εκείνος, την κοιτάζει τρυφερά στα μάτια, δείχνοντας πως την συγχωρεί.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Το πανεπιστήμιο ανατινάζεται

Σαν δεύτερος πατέρας, αλλά και σύζυγος, πηγαίνει το αμάξι στο συνεργείο και φροντίζει, ώστε να μη λείψει τίποτα από το σπίτι. Η Βασιλική τον ευχαριστεί, μετανιωμένη που τον κατηγόρησε για τις επιλογές του γιου της.

Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος αναρρώνει κι ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα του. Μαζί με τον Μανώλη, κάνουν σχέδια για τη νέα τους ζωή στο Ηράκλειο της Κρήτης. Βέβαια, ο Μανώλης ταλαιπωρείται ακόμα από τους εφιάλτες του.

Αποτυπώνει τις σκέψεις του σε ένα χαρτί κι είναι έτοιμος να το στείλει…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *