Σασμός Spoiler: Ο Μανόλης κάνει απόπειρα αυτοκτονίας;

Σασμός Spoiler: Ο Μανόλης κάνει απόπειρα αυτοκτονίας;Ο θάνατος του Άγγελου Βρουλάκη, είναι η αρχή του τέλους. Ο Μαθιός κατηγορείται για τη δολοφονία του και όλοι στην Κρήτη είναι συγκλονισμένοι. Η βεντέτα συνεχίζεται ανάμεσα στις δύο οικογένειες και κανείς δε μπορεί να κοιμηθεί ήσυχος τα βράδια.

Ο Μανόλης καταρρέει καθημερινά από τις τύψεις και το μόνο που σκέφτεται είναι να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας στη σειρά Σασμός, για να γλιτώσει επιτέλους από τις τύψεις του. Ο ίδιος αισθάνεται πως έπρεπε να είχε μιλήσει, έπρεπε να είχε προλάβει το κακό.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Γιώργης πιάνει στα πράσα Ιουλία και Στάθη

Εξαιτίας της δολοφονίας του Στεφανή, χάθηκαν τόσες αθώες ψυχές. Μετά τον Πέτρο Βρουλάκη, σειρά είχε ο Άγγελος. Οι Βρουλάκηδες ξεκληρίστηκαν από τους Σταματάκηδες, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Τώρα όλοι διψούν για εκδίκηση…

Σασμός Spoiler: Ο Μανόλης κάνει απόπειρα αυτοκτονίας;

Ο Μανόλης μέσα του υποφέρει. Δε μπορεί να συνειδητοποιήσει το μεγάλο αυτό λάθος που έκανε… Έπρεπε να είχε μιλήσει από τότε, από την πρώτη στιγμή που είδε τον Μαθιό στο βουνό να δολοφονεί τον Στεφανή Σταματάκη.

Διαβάστε Επίσης  H Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης κόβει τα φρένα στο αυτοκίνητο της Αθηνάς

Η υγεία του επιδεινώνεται. Όλοι ανησυχούν και κανείς δε μπορεί να καταλάβει γιατί υποφέρει τόσο. Ακόμη και η Κλαίρη, αδυνατεί να τον βοηθήσει. Ο Μανόλης το μόνο που σκέφτεται είναι να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, να τελειώσει τη ζωή του, να πληρώσει για το λάθος του, στη σειρά Σασμός.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *