ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 21-22-23-24-25 Β ΚΥΚΛΟΣ

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Παναγής και η Κατερίνα στα χέρια απαγωγέα

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 21-22-23-24-25 Β ΚΥΚΛΟΣ

Ο Θοδωρής απειλεί με μήνυση την Αγγέλα, την ώρα που η Κατερίνα και ο Παναγής απειλούν τον απαγωγέα μ’ έναν σουγιά. Θα τα καταφέρουν να το σκάσουν;

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 18/10/2021 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 21

Επεισόδιο 21o: Ο παπάς ανακοινώνει τη νέα δοκιμασία και φέρνει τα πάνω κάτω. Η επιχειρηματικότητα στον Πλάτανο πρέπει να ανέβει άμεσα με εντολή… Βαγγέλα! Ο Παναγής και η Κατερίνα βρίσκονται στα χέρια του απαγωγέα και ο δασονόμος μαθαίνει πως η πρώην αγαπημένη του δεν εξαφανίστηκε από τον Πλάτανο επειδή έπεσε «θύμα» στον έρωτα του Νικόλα, αλλά θύμα σε… απαγωγή!

Ο Ηλίας θέλει σώνει και ντε να καμαρώσει τον γιο του γαμπρό και του τάζει της Παναγιάς τα μάτια, αρκεί να πείσει την Τούλα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Η Φιλιώ μαθαίνει κατά λάθος για την ασθένεια του Ηλία και παθαίνει ταραχή. Ο Θοδωρής απειλεί με μήνυση την Αγγέλα, την ώρα που η Κατερίνα και ο Παναγής απειλούν τον απαγωγέα μ’ έναν σουγιά. Θα τα καταφέρουν να το σκάσουν όμως;

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΤΡΙΤΗ 19/10/2021 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22

Επεισόδιο 22ο: Η απόπειρα του Παναγή και της Κατερίνας να στριμώξουν τον απαγωγέα πηγαίνει… κατά διαόλου. Ο Θοδωρής και ο Τζώρτζης αναζητούν τρόπους για να τους σώσουν, αλλά δεν έχουν και πολλές επιλογές. Λύση απελπισίας ο Κανέλλος, που έχει για βοηθούς του στην έρευνα την Αλίκη και τη Φένια, και ο παπάς που έχει για βοηθούς του σε όλα την προσευχή και το… μπινελίκι.

Η Φιλιώ αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στον Ηλία, που πλέει σε πελάγη ευτυχίας, την ώρα που η Καλλιόπη πιάνει, για ακόμη μια φορά, τη Βαλέρια να ψεύδεται ασύστολα. Η Αγγέλα κλαίει με μαύρο δάκρυ, αφού το τραγούδι της έχει πάει άκλαφτο και ο Παναγής ετοιμάζεται να επιτεθεί ξανά στον απαγωγέα ελπίζοντας πως… ο επιμένων νικά.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος των κυριών: Ο Αριστείδης Γερακάς και Ντίνος Παπακώστας αδέλφια.

Την ίδια ώρα, ο Σάββας, ρίχνει στο τραπέζι έναν εκβιασμό κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του Τζίμη. Θα καταφέρει να τον στριμώξει και να πάρει τα λεφτά της απαγωγής;

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 20/10/2021 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 23

Επεισόδιο 23ο: Το σχέδιο του Σάββα, να βοηθήσει δήθεν στην απελευθέρωση της Κατερίνας και του Παναγή, ολοκληρώνεται με επιτυχία, και τα ίχνη του Τζίμη εξαφανίζονται από παντού. Ο Σάββας γίνεται ήρωας στα μάτια όλου του χωριού για ακόμη μια φορά και το γιορτάζει με καφεδάκι στης Κικής! Η Βαλέρια είναι έξω φρενών μαζί του, ενώ η Μάρμω είναι όλο και πιο καχύποπτη με τους νεοφερμένους.

Η Φένια πετυχαίνει την Κατερίνα και τον Παναγή σε ένα περίεργο τετ α τετ. Τελικά, είναι ή δεν είναι… αυτό που νομίζει; Η Βαλέρια και η Αλίκη ανοίγουν κόντρα με την Κική και τη Χρύσα κι ένα κακόγουστο αστείο χαλάει την όρεξη της Καλλιόπης και του Χαραλάμπη. Η όρεξη του Σάββα, από την άλλη, έχει ανοίξει για τα καλά, αφού έχει τσεπώσει από τον Τζίμη τα λεφτά της απαγωγής που δεν πρόλαβε να ξεκοκαλίσει!

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΠΕΜΠΤΗ 21/10/2021 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24

Επεισόδιο 24ο: Η Φένια είναι έτοιμη να βγάλει τις άδειες του γάμου, αλλά εκτός από τον γαμπρό, τώρα, έχει αντιρρήσεις και ο παπάς. Ο Ηλίας «τα βλέπει» και… ανεβάζει τον Σίμο από μηχανή σε τζιπ κι αυτός τρέχει να διαλέξει δαχτυλίδι για την Τούλα. Η Μάρμω παθαίνει μια πολύ ξαφνική… άνοια και βρίσκεται όλως τυχαίως να συζητάει με τη Βαλέρια για τρούφες και Ιταλούς στην… Κατοχή!

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 6 , 7 , 8

Ο Τζώρτζης έχει την τέλεια ιδέα για την επιχείρηση που θα στήσουν για τη δοκιμασία, ή τουλάχιστον έτσι νομίζει, αλλά και οι Πλατανιώτες όλο και κάποιον άσο κρύβουν στο μανίκι τους. Ο Θοδωρής βλέπει την Αγγέλα όπως τη γέννησε η μαμά της και χάνει τα λόγια του, αλλά εκείνη έχει ήδη σκεφτεί πώς θα πάρει το αίμα της πίσω.

Η Αλίκη καταφέρνει να πάρει την τσάντα με τον χάρτη, ενώ ο Παναγής καταφέρνει να κλέψει ένα… φιλί της Κατερίνας. Μήπως ήρθε η ώρα να γυρίσει το πρώην ζευγάρι μας… στα παλιά;

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/10/2021 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 25

Eπεισόδιο 25ο: Ο Παναγής, ενθουσιασμένος που ήρθε ξανά κοντά με την Κατερίνα, αποφασίζει να χωρίσει τη Φένια, αλλά η γιατρέσα της καρδιάς μας θα κάνει τα πάντα για να τον εμποδίσει. Η Αλίκη είναι σίγουρη πως βρήκε τον χάρτη της λευκής τρούφας, όμως μια δυσάρεστη έκπληξη την περιμένει. Ο Σάββας έχει μια χαρτοπαικτική λέσχη στα σκαριά και η Καλλιόπη ένα πολύ κακό προαίσθημα, αφού ο παπάς της αναθέτει να επιτηρεί τους Πλατανιώτες. Ο Σίμος προβάρει μια πρόταση γάμου την ώρα που ο Παναγής προβάρει μια πρόταση… χωρισμού.

Ο Κανέλλος, από την άλλη, δεν έχει ιδέα τι πρέπει να προβάρει, η Αλίκη πάντως δεν φαίνεται καθόλου ευχαριστημένη μαζί του. Ο Τζώρτζης ετοιμάζεται να κάνει τη χαρτορίχτρα, ενώ η Μάρμω συνεχίζει το σχέδιο «άνοια», ώστε να βγάλει τα άπλυτα των Ιταλών στη φόρα. Θα καταφέρει να τους πείσει ότι ξεκούτιανε; Τι δουλειά έχει ο χάρτης του Βαλεντίνο στο γραφείο του Τζίμη;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *