Σασμός: «Αν το μάθει ο Νικηφόρος, θα τον σκοτώσει…»

Η μεγάλη αλήθεια έρχεται στο φως. Ο Μαθιός ομολογεί πως σκότωσε τον Στεφανή Σταματάκη, τον πατέρα του Νικηφόρου και πρώην σύζυγο της Βασιλικής, στη σειρά Σασμός. Ομολογεί πως διέλυσε την οικογένεια αυτή, για να πάρει τη θέση του ξαδέλφου του.

Η Βασιλική τρελαίνεται. Ακούει από το στόμα του αγαπημένου της πως είναι φονιάς και χάνει την γη κάτω από τα πόδια της. Δε μπορεί να το διαχειριστεί, δε μπορεί να πιστέψει όλα όσα της λέει, κοιτάζοντάς τη στα μάτια.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το ζευγάρι λέει για πρώτη φορα σ’αγαπώ

Ο Ευθύμης κρατά στα χέρια του στοιχεία, τα οποία καίνε τον Μαθιό. Αν τα βγάλει στη φόρα, όλα έχουν τελειώσει. Ο Μαθιός τρελαίνεται στην ιδέα πως θα μπει στη φυλακή, για αυτό και παίρνει την απόφαση να μιλήσει ο ίδιος για τη δολοφονία που διέπραξε.

Δάκρυα πλημμυρίζουν τα μάτια της. Το σοκ είναι τεράστιο. Η Βασιλική του φωνάζει, τον κατηγορεί πως κατέστρεψε την οικογένειά της και τον διώχνει από κοντά της. Παθαίνει κρίση, τον χτυπάει και κλαίει με λυγμούς..

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Τί θα απογίνουν ο Καραπάνος και ο Τόλης;

Η Βασιλική παθαίνει κρίση και πετάει τον Μαθιό έξω από το σπίτι. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει.. Άραγε, θα βγει η αλήθεια στο φως; Το μόνο που τρέμει, είναι πως εάν ο Νικηφόρος μάθει ποιος είναι ο δολοφόνος του Στεφανή, θα θολώσει, στη σειρά Σασμός..

Ποια θα είναι η αντίδραση του νεαρού; Ο Μαθιός χάνει το μυαλό του και ο φόβος κυριεύει το ζευγάρι.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *