Η γη της ελιάς: H Αρετή βρίσκει το κραγιόν της Ιουλίας μέσα στο αμάξι του Στάθη!

Η γη της ελιάς: H Αρετή βρίσκει το κραγιόν της Ιουλίας μέσα στο αμάξι του Στάθη!

Η γη της ελιάς: H Αρετή βρίσκει το κραγιόν της Ιουλίας μέσα στο αμάξι του Στάθη!

Ο Στάθης λέει στην Αρετή ότι πηγαίνει στην Καλαμάτα για να συναντήσει έναν πελάτη, ενώ, στην πραγματικότητα, συναντά την Ιουλία σ’ ένα απομακρυσμένο σημείο της Μάνης. Όταν γυρίσει στο σπiτι του, θα τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη, αφού η Αρετή έχει ανακαλύψει το ψέμα του.

Η γη της ελιάς: H Αρετή βρίσκει το κραγιόν της Ιουλίας μέσα στο αμάξι του Στάθη!

Οταν γυρίζει όμως ο Στάθης στο σπίτι του, τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη, αφού η Αρετή έχει ανακαλύψει το ψέμα του και πλέον αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο Στάθης την απατάει.

Η Αρετή αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο Στάθης την απατάει.

Οπως θα δούμε αργότερα, η Αρετή δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι. θα αρχίσει να ψάχνει ποια είναι η γυναίκα που έχει ξεμυαλίσει τον άντρα της. Φυσικά θα ανακαλύψει ότι η Ιουλία έχει μπει πάλι στη ζωή του και η οργή της θα είναι μεγάλη. Ο Στάθης όμως θα μπει σε ένα τεράστιο δίλημμα, αν θα αφήσει την γυναίκα του για τον έρωτα της ζωής του.

Διαβάστε Επίσης  Survivor spoiler: Αυτοί οι παίκτες μπαίνουν την Κυριακή - «Διαλύεται» οριστικά η μπλε ομάδα

Θα μπορέσει αυτή τη φορά να κάνει ό,τι του λέει η καρδιά του ή θα επικρατήσει ο φόβος και η λογική; Τα γεγονότα όμως και αυτή τη φορά θα τρέξουν πιο γρήγορα, καθώς η Αρετή θα έρθει αντιμέτωπη με έναν μεγάλο κίνδυνο, θα την αφήσει ο Στάθης μόνη.

Μέρα με τη μέρα η Αρετή διαπιστώνει τις διαφορές στη συμπεριφορά του Στάθη και μοιράζεται τους προβληματισμούς της με τον Στέφανο. Διαισθάνεται ότι ο άντρας της κάτι της κρύβει, ενώ οι υποψίες της ότι μπορεί να έχει μπει κάποια γυναίκα ανάμεσά τους όλο και φουντώνουν…

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 41. 42, 43, 44

Ο Στέφανος, από την άλλη, μπορεί να ξέρει καλά τον αυταρχικό χαρακτήρα της μάνας του, όμως την υπεραγαπά. Έτσι, με τη σειρά του προειδοποιεί τον Στάθη πως, αν την πληγώσει, θα του γυρίσει την πλάτη. Ο Στάθης «στριμώχνεται» και ζητά από την Ιουλία να αραιώσουν τις συναντήσεις τους μέχρι να καταλαγιάσουν οι υποψίες της Αρετής.

Το μαγαζί της Αρετής είναι, πλέον, σχεδόν έτοιμο κι όλη η οικογένεια μαζεύεται για το κρέμασμα της ταμπέλας και να ευχηθεί τα καλορίζικα.

Στο μεταξύ, η Ιουλία μαθαίνει ότι ο Στάθης με την Αρετή γιορτάζουν την επέτειο γάμου τους και την πνίγουν οι τύψεις και η ζήλια.

Λίγο αργότερα, η Αρετή βρίσκει το κραγιόν της Ιουλίας μέσα στο αμάξι του Στάθη κι αμέσως του ζητάει εξηγήσεις.

με πληροφορίες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *