Παγιδευμένοι: Έρχονται νύχτες πάθους για Δημήτρη και Άννα;

Παγιδευμένοι: Έρχονται νύχτες πάθους για Δημήτρη και Άννα;Η νέα σειρά που έχει καθηλώσει χιλιάδες τηλεθεατές, εκτός από το αστυνομικό στοιχείο, φέρνει στην μικρή μας οθόνη και το ερωτικό. Ο Δημήτρης και η Άννα, όσο συνεργάζονται για την εξιχνίαση του φόνου, τόσο δένονται μεταξύ τους, τόσο “Παγιδευμένοι” αισθάνονται καθημερινά.Παγιδευμένοι: Έρχονται νύχτες πάθους για Δημήτρη και Άννα;

Όλα θα ξεκινήσουν, όταν ο Κοσμάς πετάξει έξω από το σπίτι την Άννα. Η Άννα Ροδίτη παλεύει να ανακαλύψει ποιος σκότωσε την αδελφή της και ποιοι κρύβονται πίσω από αυτό το φρικτό έγκλημα Για να το ανακαλύψει, η δικηγόρος αποφασίζει να παραμείνει γραμμή υπεράσπισης του Θοδωρή, αγνοώντας τον Κοσμά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Χάπι βιασμού στο ποτήρι της Βασιλικής

Εκείνος, μόλις μαθαίνει πως το παιδί του υποστηρίζει τον φονιά της οικογένειας, την πετάει στο δρόμο. Με μια βαλίτσα ρούχα, η Άννα ψάχνει να μείνει κάπου, με τον Δημήτρη να της ανοίγει το σπίτι του. Η συγκατοίκησή τους ξεκινά και το δέσιμο γίνεται όλο και πιο έντονο.

Όσο οι δυο τους προσπαθούν να ανακαλύψουν τον πραγματικό δολοφόνο, τόσο κοντά έρχονται. Πολύ σύντομα, θα δούμε τον Δημήτρη να βλέπει αλλιώς την Άννα. Στα μάτια της θα βρει τον έρωτα. Αντίστοιχα, η Άννα στην αγκαλιά του βρει την ασφάλεια που τόσο καιρό αναζητούσε.Παγιδευμένοι: Έρχονται νύχτες πάθους για Δημήτρη και Άννα;

Διαβάστε Επίσης  ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2-3-4

Παγιδευμένοι στη δίνη του έρωτα, ο Δημήτρης και η Άννα ζουν τη δική τους συναρπαστική ιστορία, καθηλώνοντας τους τηλεθεατές. Οι εξελίξεις αναμένεται να κόψουν την ανάσα. Ερωτεύονται παράφορα, όμως διστάζουν να αφεθούν σε αυτό το συναίσθημα. Άλλωστε, παραμένουν αντιμέτωποι.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *