Το αύριο μας ανήκει 31-32-33, η Νικολέττα χρειάζεται μεταμόσχευση νεφρού!

Το αύριο μας ανήκει 31-32-33, η Νικολέττα χρειάζεται μεταμόσχευση νεφρού!

Το αύριο μας ανήκει 31-32-33, η Νικολέττα χρειάζεται μεταμόσχευση νεφρού!

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 31-32-33

Η Σοφία ανησυχεί για τον Ορέστη, ο οποίος εξακολουθεί να μη δίνει σημεία ζωής…

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς είδαμε πως:
Πάνω στην απελπισία της, η Κορίνα θα προβεί σε μια απερίσκεπτη πράξη, την οποία θα αποτρέψει τελευταία στιγμή ο Μένιος. Ο Πασχάλης παίρνει τον Κωστή και φεύγουν εκτός πόλης χωρίς να ειδοποιήσουν κανέναν. Η είδηση της εξαφάνισής τους θα αναστατώσει όλη την κοινότητα και ο Μένιος θα αναγκαστεί να καταθέσει εναντίον του γιου του. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να εξηγήσει στην Σοφία πως προέκυψε η σχέση του με την Φανή και της ζητά να τον καταλάβει.

 

Το αύριο μας ανήκει 31-32-33, η Νικολέττα χρειάζεται μεταμόσχευση νεφρού!

Το αύριο μας ανήκει επεισόδιο 31

25/10/21
Ο Μένιος παίρνει την μεγάλη απόφαση, κι όσο κι αν υποφέρει, καταθέτει στην Αστυνομία όλα όσα γνωρίζει για την εμπλοκή του Πασχάλη στην έκρηξη. Την ίδια ώρα η Έλλη καταφέρνει να εντοπίσει το σπίτι στο οποίο κρύβεται ο Πασχάλης με τον Κωστή και επιχειρεί να πλησιάσει το παιδί. Ο Πασχάλης θα την εμποδίσει και θα έχουν μια εκ βαθέων συζήτηση, όπου εκείνος θα παραδεχτεί τα πάντα. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να παρηγορήσει την Φανή, ενώ η Νικολέττα μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Διαβάστε Επίσης  Προειδοποίηση Τσελέντη για μεγαλύτερο σεισμό στην Αθήνα: Κάποια στιγμή θα γίνει

Το αύριο μας ανήκει επεισόδιο 32

26/10/21
Η κατάσταση της Νικολέττας δείχνει κρίσιμη και αναγκάζονται να την υποβάλλουν σε περαιτέρω εξετάσεις για να εντοπίσουν τι ακριβώς έχει συμβεί στο κορίτσι. Όλοι σπεύδουν στο πλευρό της, συγγενείς και φίλοι. Την ίδια ώρα ο Κωστής προσπαθεί να συμφιλιωθεί στην ιδέα πως οι μέχρι πρότινος φίλοι του, είναι στην πραγματικότητα ξαδέλφια του. Η ‘Ελλη και ο Λευτέρης παρακολουθούν τις κλήσεις του Κωστή, στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τον Πασχάλη, ενώ η Χριστίνα ξεκαθαρίζει στον Λάζαρο ότι δεν τον εμπιστεύεται.

Διαβάστε Επίσης  Το αύριο μας ανήκει 57-58-59-60: δραματικές εξελίξεις για Στέλλα και Λευτέρη!

Το αύριο μας ανήκει επεισόδιο 33

27/10/21
Η Σοφία και ο Νικηφόρος βρίσκονται σε σοκ, καθώς τους ενημερώνουν ότι η Νικολέττα χρειάζεται μεταμόσχευση νεφρού. Ταυτόχρονα, η είδηση πως στο νοσοκομείο νοσηλεύονται παρόμοια περιστατικά, με έντονη την παρουσία τοξικών φαρμάκων στους οργανισμούς των ασθενών, οδηγεί την Έλλη σε νέα έρευνα. Ο Λευτέρης προσπαθεί να την αποτρέψει απ’ το να προβεί σε επικίνδυνες ενέργειες. Ο Λάζαρος συνεχίζει να πιέζει την Χριστίνα, η ίδια όμως φαίνεται αποφασισμένη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *