Σ’ αγαπάω μεν αλλά Επεισόδια 5-6-7-8: Η Δάφνη ανακοινώνει ότι είναι έγκυος

Σ’ αγαπάω μεν αλλά Επεισόδια 5-6-7-8: Η Δάφνη ανακοινώνει ότι είναι έγκυος

Σ’ αγαπάω μεν… αλλά 14 και 15 Οκτωβρίου, επεισόδια 5 και 6.

«Σ’ ΑΓΑΠΩ ΜΕΝ… ΑΛΛΑ» ΠΕΜΠΤΗ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, OPEN, 20.00 Ο Μάκης αποφασίζει να κάνει στροφή στην καριέρα του και συμμετέχει σ’ ένα διαγωνισμό για στίχους…

Σ’ αγαπάω μεν αλλά 14/10/21 Επεισόδιο 5

Επεισόδιο 05. Η Δάφνη ανακοινώνει στον Παύλο ότι είναι έγκυος την ίδια μέρα που εμφανίζεται πάνω απ’ το διαμέρισμά τους μια φασαριόζικη heavy metal μπάντα. Ο Μάκης αποφασίζει να κάνει στροφή στην καριέρα του και συμμετέχει σ’ ένα διαγωνισμό για στίχους, αλλά η νέα του επαγγελματική προοπτική δεν ενθουσιάζει καθόλου την Ρία και καταλήγει να τον διώχνει απ’ το σπίτι. Έτσι, βρίσκει καταφύγιο σε μια γκαρσονιέρα που νοικιάζει ο Παύλος για να κάνει αντίποινα στη μπάντα, όμως τα πράγματα παίρνουν απρόσμενη τροπή όταν στην ιστορία περιπλέκονται η εγκυμοσύνη, ένα συγκρότημα που συμμετείχε παλιά ο Οδυσσέας και μια διάσημη λαϊκή τραγουδίστρια…

Σ’ αγαπάω μεν αλλά 15/10/21 Επεισόδιο 6

Επεισόδιο 06. Όταν αποφασίζουν δυο άνθρωποι να ζήσουμε μαζί πρέπει να μοιράζονται και τις δουλειές του σπιτιού στο οποίο ζούνε, ή όχι; Υπάρχουν ειδικότητες για αντρικές και γυναικείες δουλειές; Και το Σούπερ Μάρκετ σε ποια κατηγορία ανήκει; Η Δάφνη αποφάσισε να τσεκάρει τον καταμερισμό εργασίας και κατάλαβε πόσο λάθος είναι. Ο Μάκης δεν θέλει να μοιραστεί τα μυστικά του με τη Ρία. Ο Οδυσσέας κατάλαβε πώς ούτε η Νίνα, ούτε η Ηλιάνα ξέρουν διαίρεση. Και μία ηθοποιός έδειξε στον Δάνο πώς πρέπει να μοιράζονται οι ατάκες σ’ ένα κείμενο.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος: Η ζωή του Δημήτρη σε κίνδυνο!

Σ’ αγαπάω μεν… αλλά 21 και 22 Οκτωβρίου, επεισόδια 7 και 8.

Σ’ αγαπάω μεν αλλά 21/10/21 Επεισόδιο 7

Επεισόδιο 07. Μετά από μια τυχαία συζήτηση, ο Παύλος διαπιστώνει πως η Δάφνη του είχε πει ψέματα για το πόσους πρώην είχε πριν γνωριστούν. Το γεγονός αυτό, του προκαλεί μεγάλη ταραχή και ξεκινάει έρευνα για το παρελθόν της, τη στιγμή που εκείνη έχει αναλάβει να οργανώσει τραπέζι για την Ηλιάνα και το νέο της σύντροφο. Ο Μάκης βλέπει τυχαία τη Ρία με άλλο άντρα, παθαίνει σοκ και καταλήγει στο κρεβάτι με μια άγνωστη. Την ώρα του δείπνου όλοι θα ανακαλύψουν κάτι απρόσμενο. Η Ηλιάνα για το φλερτ της, η Ρία για το Μάκη, η Νίνα κι ο Οδυσσέας για το γαμπρό τους.

Διαβάστε Επίσης  Το Αύριο Μας Ανήκει – Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της πολυαναμενόμενης σειράς

Σ’ αγαπάω μεν αλλά 22/10/21 Επεισόδιο 8

Επεισόδιο 08. Μια χαλασμένη πρίζα γίνεται αφορμή για να τσακωθούν η Δάφνη και ο Παύλος, μ’ εκείνη να τον κατηγορεί πως γκρινιάζει συνεχώς. Προσπαθώντας να τη φτιάξει, τον χτυπάει το ρεύμα και, όταν συνέρχεται, αποφασίζει πως το γεγονός αυτό ήταν σημάδι της μοίρας. Ένας νέος Παύλος κάνει την εμφάνισή του, ο οποίος δέχεται τα πάντα με χαμόγελο, κάνει τα χατίρια όλων και έχει μόνιμα ένα καλό λόγο. Γρήγορα όμως, η Δάφνη συνειδητοποιεί πως η μεταστροφή του δε θα τους βγει σε καλό, αφού όταν στην υπόθεση μπλέκεται ένα σπασμένο κινητό, η Νίνα, ο Οδυσσέας και ένα καινούριο τρεντ από την Κίνα, αρχίζει να μετράει απώλειες.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση