Η Γη της Ελιάς spoiler: Στιγμές αγωνίας για την Μυρτάλη – Αποκαλύπτεται ο δολοφόνος των Στεφανέων!

Η Γη της Ελιάς spoiler: Στιγμές αγωνίας για την Μυρτάλη – Αποκαλύπτεται ο δολοφόνος των Στεφανέων!Η Γη της Ελιάς spoiler: Στιγμές αγωνίας για την Μυρτάλη – Αποκαλύπτεται ο δολοφόνος των Στεφανέων!

  • Η γη της Ελιάς συγκλονίζει και το νέο spoiler αποκαλύπτει τις στιγμές αγωνίας που βιώνει η Μυρτάλη και την στιγμή της σύλληψης του δολοφόνου των Στεφανέων!

Η Γη της Ελιάς spoiler: Συγκλονιστικά θα είναι τα όσα θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό επεισόδιο (Κυριακή 10/10, 21:00) της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, με την απαγωγή της Μυρτάλης να βρίσκεται όπως είναι λογικό στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Η νεαρή πρωταγωνίστρια παλεύει καθημερινά με τους φόβους που της προκαλεί ο απαγωγέας και βασανιστής της, με την απόπειρα της να αποδράσει να μην στέφεται με επιτυχία.

Εκείνη πλέον χρησιμοποιεί άλλα μέσα προκειμένου να τον πείσει να την αφήσει ελεύθερη, όμως κάτι τέτοιο δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, με την Μυρτάλη να ζει στιγμές αγωνίας ενώ ο άνθρωπος που την απήγαγε φαίνεται πως δεν έχει ικανοποιήσει ακόμη τους σκοπούς της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Η Ιουλία αρπάζει την Μυρτάλη: «Λέγε που είχες μπλέξει»

Την ίδια στιγμή, θα δούμε τον Στάθη Καπερνάρο να βρίσκεται πίσω από τα σίδερα της φυλακής, μετά την απόφαση του αστυνόμου Κουράκου να διατάξει την σύλληψη του, ως ύποπτο για τις δολοφονίες των Στεφανέων.

Όπως είχατε διαβάσει μέσα από το Sportime, οι αποκαλύψεις για την δολοφονία του Στεφανέα είναι πολλές και στο επόμενο επεισόδιο θα δούμε τον αστυνόμο να ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης και να φτάνει στον πραγματικό δολοφόνο, με τις εξελίξεις να συναρπάζουν.

Η Ιουλία, αντικρίζοντας τον Στάθη στη φυλακή λυγίζει ενώ η αποκάλυψη πως ο Μάνος και η Μαρίνα αποφάσισαν να παντρευτούν κρυφά στην Αθήνα, την τρομάζει αναφορικά με την αντίδραση που θα έχει ο Ισίδωρος μόλις μάθει για τον γάμο του γιου του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος καταρρέει στα χέρια της Χάιδως

Ο Ισίδωρος τρέμει με την ιδέα του τι μπορεί να βγάλει στη φόρα για το παρελθόν του, η συνάντηση με την Αντιγόνη, ενώ αναμένεται να δούμε και την ζωή του Δημήτρη να αλλάζει άρδην μετά την κουβέντα που θα έχει με τον Κωνσταντίνο.

Εκείνος γνωρίζει πολλά για τον Δημήτρη και σκέφτεται να του κάνει μια πρόταση που θα καλύψει και τις δύο πλευρές, με την Άννα να επιμένει να τον κάνει δικό της, μέσω της εγκυμοσύνης της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *