Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ Μαθαίνει Ότι Έχει Έναν Ετεροθαλή Αδελφό

Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ Μαθαίνει Ότι Έχει Έναν Ετεροθαλή ΑδελφόΣασμός Spoiler: Η Αργυρώ Μαθαίνει Ότι Έχει Έναν Ετεροθαλή Αδελφό

Σασμός spoiler: Ένας νέος χαρακτήρας εισβάλλει στη σειρά και φέρνει μεγάλες ανατροπές. Ο Άγγελος είναι ο νέος γιατρός του χωριού, ο οποίος θα προσεγγίσει την Στέλλα, στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός.

Σασμός spoiler: Η Αργυρώ μαθαίνει ότι έχει έναν ετεροθαλή αδελφό

Οι δυο τους θα έρθουν πάρα πολύ κοντά, την στιγμή που η πρωταγωνίστρια καλείται να πάρει μία πολύ σοβαρή απόφαση, σχετικά με το μωρό της. Τα νέα της εγκυμοσύνης έχουν διαρρεύσει, με την Καλλιόπη να είναι εξοργισμένη με τον γιο της.

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη Επεισόδια 74-75-76-77

Η πίεση στον Αστέρη έχει ξεκινήσει. Η Καλλιόπη του ζητάει να αφήσει τα πείσματα και να γυρίσει στην Στέλλα, ενώ η Αργυρώ του φωνάζει πως πρέπει να βάλει -επιτέλους- μία τάξη σε αυτή την περίπλοκη κατάσταση.

Ο Άγγελος είναι ο καινούργιος αγροτικός γιατρός του χωριού. Γρήγορα αποκτά την εμπιστοσύνη όλου του χωριού, καθώς είναι προσηνής, καλοσυνάτος και ευσυνείδητος γιατρός.

Η άφιξη του Άγγελου όμως θα έρθει να ταράξει τα μέχρι στιγμής λιμνάζοντα ύδατα καθώς το άγνωστο παρελθόν είναι βαρύ σαν ιστορία!

Ο Άγγελος αρχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι… καλά κρυμμένα μυστικά, πάθη και σκελετοί βγαίνουν από το σεντούκι και αναστατώνουν τις ζωές όλων. Ο έρωτας όμως θα του κλείσει πονηρά το μάτι στη σειρά Σασμός, όταν ο Άγγελος γνωρίσει τη Στέλλα, την οποία και ερωτεύεται κεραυνοβόλα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Άννα δέχεται πρόταση γάμου πριν τη φυλακή;

Αυτό που δε γνωρίζει κανείς, είναι πως συνδέεται έμμεσα με την οικογένεια των Βρουλάκηδων. Η Αργυρώ θα πέσει από τα σύννεφα, όταν συνειδητοποιήσει πως έχει έναν ετεροθαλή αδελφό. Ποια θα είναι η αντίδραση της Μαρίνας και πώς ο Άγγελος θα φέρει σύγχυση στους Βρουλάκηδες από το πουθενά;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *