Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 131 , 132 , 133 , 134 , 135

 

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 131 , 132 , 133 , 134 , 135

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια 131 , 132 , 133 , 134 , 135 : Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο .

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 131 στις 25/6/2023
Επεισόδιο 131
Κυριακή

Ο Βίκος μένει άφωνος όταν ακούει από την Αλεξία ποια είναι η βιολογική του μητέρα. Ποτέ δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως η μοναχή που κέρδισε την εμπιστοσύνη του ήταν τελικά η μάνα του. Είναι γεμάτος ερωτηματικά και τον κατακλύζουν αντιφατικά συναισθήματα.

Σύντομα και ο Πέτρος μαθαίνει από την Αλεξία ότι ο Βίκος είναι το βιολογικό παιδί της Φιλαρέτης. Η Αυξεντία περνάει τις τελευταίες της στιγμές στο μοναστήρι μετανιωμένη. Λίγο πριν ξεψυχήσει ζητάει από την Ελισάβετ να φύγει απ’ το μοναστήρι.

Ο Καστρινός μετά την είδηση ότι ο Βίκος τελικά ζει δίνει τα χέρια με την Ζαμάνου και της υπόσχεται ότι θα της τον φέρει νεκρό. Ο Φρέντι όμως έχει άλλα σχέδια για εκείνον. Το δηλητήριο που τον ποτίζει έχει αρχίσει σιγά-σιγά να επιδρά στο σώμα του και ο Καστρινός σωριάζεται μπροστά στα μάτια του έκπληκτου Πέτρου.

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 132 στις 26/6/2023
Επεισόδιο 132
Δευτέρα

Ο Καστρινός όταν συνέρχεται αρνείται σθεναρά να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Τα συμπτώματα του είναι πλέον πολύ σοβαρά και η υγεία του επιδεινώνεται διαρκώς. Παράλληλα ο Βίκος δίνει εντολή στον Φρέντι να προχωρήσει στην θανατηφόρα τελική δόση.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Θοδώρα και Γιώργος τα βρίσκουν και γίνονται γονείς

Το κλίμα είναι πένθιμο στο μοναστήρι καθώς όλοι ετοιμάζονται για τον αποχαιρετισμό της Αυξεντίας. Η Αλεξία συναντά την Φιλαρέτη αλλά οι συνθήκες δεν της επιτρέπει να της μιλήσει για τον Βίκο.

Η συνάντηση της Τασούλας με τη Γιάννα έξω απ’ το Αστυνομικό Τμήμα θα κάνει την πρώτη να συνειδητοποιήσει πως ο Σταυρίνος έχει άλλους λόγους για να της ζητά να μην τον περιμένει. Όταν εκείνος το παραδέχεται η καρδιά της γίνεται χίλια κομμάτια. Μαζί με τον Σαράντο, θα απαιτήσουν την αλήθεια και από την Γιάννα.

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 133 στις 27/6/2023
Επεισόδιο 133
Τρίτη

Η Ελισάβετ λυγίζει μετά την κηδεία της Αυξεντίας. Σε αυτή την ευάλωτη κατάσταση την βρίσκει και ο Γεράσιμος και καταφέρνει να την απομακρύνει από το μοναστήρι. Ο Βίκος ενημερώνεται ότι η Αλεξία θέλει να μιλήσει στην Φιλαρέτη για εκείνον.

Πανικόβλητος, φτάνει στην πύλη της Μονής και είναι αποφασισμένος να μην επιτρέψει να μάθει η μητέρα του την αλήθεια. Την ίδια στιγμή ο Γεράσιμος προτείνει στην Ελισάβετ να φύγουν οι δυο τους στο εξωτερικό.

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 134 στις 28/6/2023
Επεισόδιο 134
Τετάρτη

Παράλληλα η κλοπή των επίμαχων εικόνων έχει αναστατώσει τους πάντες και η Κασσιανή βρίσκει πρόσφορο έδαφος για να κατηγορήσει την Φιλαρέτη μπροστά στο Μητροπολίτη. Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στην αστυνομία δίνει πληροφορίες για το που μπορεί να βρίσκονται κρυμμένες οι εικόνες.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Η Υβόννη κατηγορεί τον εαυτό της για την κατάληξη του Άγγελου και καταρρέει

Από την άλλη ο Λευτέρης φανερά αγχωμένος αρχίζει να ανησυχεί με τη συμπεριφορά του Γεράσιμου και προσπαθεί να προστατεύσει την Ελισάβετ. Το ίδιο βράδυ όμως ο Γεράσιμος θα μπει νύχτα μέσα στο κελί της αποφασισμένος πια να την πάρει και να φύγουν.

Για μια ακόμη φορά προσπαθεί να την πείσει να τον ακολουθήσει ώστε να φύγουν μακριά από το χωριό, όταν συμβαίνει κάτι που αλλάζει τις ισορροπίες στο μοναστήρι.

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 135 στις 29/6/2023
Επεισόδιο 135
Πέμπτη

Ο Γεράσιμος πυροβολεί έναν αστυνομικό και τρέπεται σε φυγή. Η Κασσιανή απαιτεί από την Ελισάβετ να πάει στο τμήμα και να καταθέσει. Η Φιλαρέτη μαθαίνει πως η Αλεξία έχει πληροφορίες για τον γιο της και ταραγμένη θέλει να την συναντήσει.

Η κοπέλα όμως προσπαθεί να την πείσει να μην την επισκεφτεί στην Πάτρα λέγοντάς της ότι ο γιος της δεν είναι έτοιμος ακόμα για αυτή τη συνάντηση. Στην αστυνομία ανακαλύπτουν ότι αριθμός που τους έδωσε μια κρίσιμη πληροφορία για τις κλεμμένες εικόνες ανήκει στην Αυξεντία.

Η Γιάννα προτείνει στον Σταυρίνο, να το σκάσουν μαζί. Η Θάλεια ανακαλύπτει κάτι στο αυτοκίνητο του Φρέντι. Πώς θα αντιδράσει ο Θέμης όταν του ανακοινώσει ο γιατρός τα αποτελέσματα των εξετάσεων;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *