Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Χάιδω Και Μέλπω Τσακώνονται Πολύ Άσχημα

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Χάιδω Και Μέλπω Τσακώνονται Πολύ ΆσχημαΗ Γη Της Ελιάς Spoiler: Χάιδω Και Μέλπω Τσακώνονται Πολύ Άσχημα

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Χάιδω και η Μέλπω θα βρεθούν αντιμέτωπες, στην γη της ελιάς! Η Μέλπω, η πρώην σύζυγος του Λυκούργου, επιστρέφει στην Μάνη για να ταράξει τον αγαπημένο μας πρωταγωνιστή.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Χάιδω και Μέλπω τσακώνονται πολύ άσχημα

Το παρελθόν του χτυπάει την πόρτα και οι αναποδιές ξεκινούν. Ενώ ο Λυκούργος προσπαθεί να αφοσιωθεί στη δουλειά του και να προχωρήσει τη ζωή του, η Μέλπω δε τον αφήνει. Θέλει να μπει για τα καλά στη ζωή του, να ξεκινήσουν όλα από το μηδέν, όπως παλιά.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο παπά Μιχάλης αφήνει γράμμα στην παπαδιά και φεύγει

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μέλπω είχε εγκαταλείψει τον Λυκούργο για άλλον άντρα. Τώρα, επιστρέφει μετανιωμένη και δείχνει ένα πρόσωπο διαφορετικό. Φυσικά, η Χάιδω δεν πρόκειται να το δεχτεί τόσο εύκολα…

Ο Λυκούργος και η Χάιδω έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά. Οι δυο τους έχουν αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση, γεμάτη από σεβασμό, αλληλοκατανόηση και αγάπη. Η Χάιδω δεν αντέχει να τον βλέπει να υποφέρει. Σκέφτεται πως ήρθε η ώρα να τον βοηθήσει η ίδια…

Έτσι, η Χάιδω πλησιάζει την Μέλπω και ξεκινάει τις απειλές, στην γη της ελιάς. Της τονίζει να μείνει μακριά από τον Λυκούργο, ειδάλλως θα έχει να κάνει μαζί της. Φυσικά, αυτό δεν έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Φιάσκο η συγκατοίκηση – Στα μαχαίρια νύφη και πεθερά

Η Μέλπω ξεσπάει με τον δικό της τρόπο. Εξοργίζεται βλέποντας την Χάιδω στο πλευρό του Λυκούργου και κάνει τα πάντα για να μην έρθουν ξανά κοντά αυτοί οι δύο άνθρωποι. Οι δύο γυναίκες τσακώνονται πολύ άσχημα.

Ένας νέος πόλεμος ξεκινάει στην Μάνη… Ο Λυκούργος δε γνωρίζει τίποτα και αφοσιώνεται στη δίκη της Μυρτάλη, αλλά και στον εντοπισμό του Ιάκωβου.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *