Καιρός: Μετά την κακοκαιρία «Αθηνά» έρχονται 30άρια!

Καιρός: Μετά την κακοκαιρία «Αθηνά» έρχονται 30άρια!Καιρός: Μετά την κακοκαιρία «Αθηνά» έρχονται 30άρια!

Την ώρα που η κακοκαιρία «Αθηνά» είναι σε πλήρη εξέλιξη, οι μετεωρολόγοι κάνουν λόγο για νέα άνοδο της θερμοκρασίας! Συγκεκριμένα, ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ 3, Σάκης Αρναούτογλου με ανάρτησή του στο Facebook έκανε λόγο για θερμοκρασίες έως 30 βαθμούς Κελσίου την ερχόμενη Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Αρναούτογλου γράφει για τον καιρό της επόμενης εβδομάδας, μετά την επέλαση της κακοκαιρίας «Αθηνά», πως η κακοκαιρία ναι μεν θα συνεχιστεί στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας αλλά στην Κρήτη το σκηνικό του καιρού θα είναι τελείως διαφορετικό:

Διαβάστε Επίσης  Αλλαγή ώρας 2021 – Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μας μια ώρα πίσω

«Στους 30 βαθμούς η θερμοκρασία στην Κρήτη την ερχόμενη Δευτέρα!

Κι ενώ και τη Δευτέρα πολύ άστατος καιρός αναμένεται να επικρατήσει στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια με κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες, αντίθετα στα νότια νησιωτικά τμήματα και κυρίως στην Κρήτη, το καλοκαιράκι θα συνεχιστεί με μέγιστες θερμοκρασίες κοντά στους 30 βαθμούς Κελσίου το μεσημέρι της Δευτέρας στη μεγαλόνησο, με τον καιρό να παραμένει σύμμαχος στους σεισμόπληκτους!

Διαβάστε Επίσης  Επίθεση με βιτριόλι – Μαρτυρία από συγκρατούμενη της Έφης – Η αλαζονεία, το παρατσούκλι και το περιστατικό με τον πατέρα

Πιο άστατος θα καταστεί ο καιρός εκεί κατά τη διάρκεια της Τρίτης!»

Δείτε την ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *