ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ: Η νέα σειρά μυθοπλασίας της Χίσλοπ μάς ταξιδεύει μέσα από 12 συναρπαστικές ιστορίες

ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ: Η νέα σειρά μυθοπλασίας της Χίσλοπ μάς ταξιδεύει μέσα από 12 συναρπαστικές ιστορίεςΚ

Η νέα σειρά μυθοπλασίας, ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ, που βασίζεται στα βιβλία της δημοφιλούς Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, «Cartes Postales from Greece» και «The Last Dance», έκανε πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, στις 23:00.

ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ: Η νέα σειρά μυθοπλασίας της Χίσλοπ μάς ταξιδεύει μέσα από 12 συναρπαστικές ιστορίες

Η ΥΠΟΘΕΣΗ

Η ιστορία…

Ένας καθηγητής Πανεπιστημίου σ’ ένα συναρπαστικό ταξίδι μαθητείας…

Με πλάνα από τη βρετανική πρωτεύουσα, σε κεντρικές τοποθεσίες, όπως Albert Bridge, Battersea Park, Chelsea και Picadilly Circus, αλλά και από την Κρήτη, όπου έχει γίνει το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων, και κυρίως τον μαγευτικό Άγιο Νικόλαο, το Αεροδρόμιο Ηρακλείου, τον Αρχαιολογικό Χώρο Λατώ, την Ελούντα και την Ιεράπετρα, και με εξαιρετικούς και διαφορετικούς σε κάθε επεισόδιο ηθοποιούς, η σειρά καταγράφει την ιστορία του Τζόζεφ. ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ: Αυτή είναι η υπόθεση και οι ηθοποιοί

Ο Τζόζεφ (Aνδρέας Κωνσταντίνου), πρωταγωνιστής -και συνδετικός κρίκος- στις 12 αυτοτελείς ιστορίες της σειράς, είναι ένας ελληνικής καταγωγής, εσωστρεφής Άγγλος αρχαιολόγος, ο οποίος, σχεδιάζοντας να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του, έχει προγραμματίσει ένα ταξίδι στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Καλύτερα να πέθαινα αυτή τη στιγμή»

ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ: Η νέα σειρά μυθοπλασίας της Χίσλοπ μάς ταξιδεύει μέσα από 12 συναρπαστικές ιστορίεςΌταν εκείνη δεν εμφανίζεται στο αεροδρόμιο την ημέρα της αναχώρησης, ο Τζόζεφ επιστρέφει στα πατρογονικά εδάφη για να αναλάβει θέση συμβούλου σε μια ανασκαφή και αρχίζει μια μοναχική περιπλάνηση στο νησί, ένα δυναμικό ταξίδι στον εσωτερικό κόσμο της ψυχής του. Αποκαρδιωμένος, αρχίζει να στέλνει καρτ ποστάλ στο σπίτι της πρώην, πια, συντρόφου του στο Λονδίνο, αφηγούμενος ιστορίες που ακούει ή βιώνει στην Κρήτη.

«To αγόρι με το ασημί κοστούμι» είναι ο τίτλος της πρώτης από τις 12 συναρπαστικές αυτοτελείς ιστορίες της σειράς, που θα μας ταξιδεύει στην Κρήτη και στο Λονδίνο, κάθε Σάββατο, στις 23:00, με πρωταγωνιστή -και συνδετικό κρίκο- τον Aνδρέα Κωνσταντίνου, και εξαιρετικούς και διαφορετικούς σε κάθε επεισόδιο ηθοποιούς.

Στο Λασίθι, και συγκεκριμένα στον γραφικό Άγιο Νικόλαο, αγαπημένο τόπο της συγγραφέως, αλλά, όπως αποδεικνύεται, και του ήρωα της σειράς, μέσα από την οποία καταγράφεται το συναρπαστικό και δυναμικό ταξίδι του στον εσωτερικό κόσμο της ψυχής του, έχει γυριστεί το πρώτο επεισόδιο, που θα παρακολουθήσετε το βράδυ του Σαββάτου 2 Οκτωβρίου.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά υιοθετεί την Αγγελική

ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ: Η νέα σειρά μυθοπλασίας της Χίσλοπ μάς ταξιδεύει μέσα από 12 συναρπαστικές ιστορίεςΕπεισόδιο 1ο: «To αγόρι με το ασημί κοστούμι»

Ο Τζόζεφ (Ανδρέας Κωνσταντίνου), ένας καταξιωμένος αρχαιολόγος, με καταγωγή από την Κρήτη, φτάνει στο νησί με σκοπό να βοηθήσει με τις γνώσεις του σε μια τοπική ανασκαφή. Σε λίγες ημέρες πρόκειται να έρθει από το Λονδίνο και η σύντροφός του Σάρα (Κρυσταλλία Κεφαλούδη), στην οποία σκοπεύει να κάνει πρόταση γάμου.

Όταν αυτή δεν έρχεται, ο Τζόζεφ αρχίζει μια περιπλάνηση σε τόπους που έχει επισκεφτεί ως παιδί. Εκεί, θα γνωρίσει τον Άκη (Βασίλης Χαραλαμπόπουλος), έναν ντόπιο, προσκολλημένο στο παρελθόν, φορτωμένο με το βαρύ χρέος της εκδίκησης.

Η αρραβωνιαστικιά του πριν από χρόνια τον ατίμασε. Τον εγκατέλειψε γαμπρό στα σκαλιά της εκκλησίας. Έκτοτε, η οικογένεια της νύφης στο χωριό ζει αγωνιώντας ότι κάποια στιγμή θα τους εκδικηθεί, θα πάρει το αίμα του πίσω.

Παίζουν: Ανδρέας Κωνσταντίνου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κρυσταλλία Κεφαλούδη

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *