Κόβει στην μέση το σέλινο και το βάζει σε νερό. Όταν δείτε το αποτέλεσμα ,θα θέλετε σίγουρα να το κάνετε.

  • Post category:TIPS

Κόβει στην μέση το σέλινο και το βάζει σε νερό.Όταν δείτε το αποτέλεσμα ,θα θέλετε σίγουρα να το κάνετε.Κόβει στην μέση το σέλινο και το βάζει σε νερό.Όταν δείτε το αποτέλεσμα ,θα θέλετε σίγουρα να το κάνετε.

Μέχρι τώρα, ήταν ένα ελάχιστα γνωστό μυστικό της κηπουρικής, ότι κάποια μέρη από τα αγαπημένα σας λαχανικά που κανονικά θα πετούσατε μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να φτιάξετε έναν υπέροχο κήπο.

Ορισμένα λαχανικά όπως το φρέσκο ​​κρεμμυδάκι, το σέλινο, ο ανανάς και το τζίντζερ μπορούν να ξαναφυτευτούν και να ανακυκλωθούν. Για ανανάδες, μπορείτε απλά να κρατήσετε την κορυφή και να αφήσετε τις ρίζες να μεγαλώσουν σε ένα ποτήρι νερό σε εσωτερικούς χώρους για 2-3 εβδομάδες. Μόλις οι ρίζες έχουν φυτρώσει, φυτέψετε την κορυφή του ανανά στο έδαφος σε εξωτερικούς χώρους και περιμένετε 18 μήνες για να τους μαζέψετε. Τα κρεμμυδάκια γίνονται πιο γρήγορα. Αποθηκεύστε τα κάτω κομμάτια τους και αφήστε τις ρίζες να φυτρώσουν σε ένα ποτήρι νερό, όπως ακριβώς και με τον ανανά. Οι ρίζες πρέπει να είναι έτοιμες να φυτευτούν μετά από δύο ή τρεις ημέρες αντί για εβδομάδες! Λίγο μετά τη φύτευση τους έξω, θα δείτε μια χούφτα φρέσκο ​​κρεμμυδάκι να ξεπετάγεται έξω από το χώμα!

Διαβάστε Επίσης  Με κορν φλάουρ πείτε αντίο στη μούχλα πάνω στα βιβλία σας

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο και φτιάξτε τον δικό σας λαχανόκηπο, χωρίς συντηρητικά και χημικά!

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση