Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Δημήτρης Κλέβει Από Την Άννα Τα Λεφτά Που Της Έδωσε

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Δημήτρης Κλέβει Από Την Άννα Τα Λεφτά Που Της ΈδωσεΗ Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Δημήτρης Κλέβει Από Την Άννα Τα Λεφτά Που Της Έδωσε

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Δημήτρης, προκειμένου να ξεφορτωθεί την Άννα μια και καλή, οργανώνει μία ληστεία, στην γη της ελιάς. Αυτό που δε γνωρίζει ο ίδιος, είναι πως η Άννα είναι αποφασισμένη να τον κάνει να πονέσει, με κάθε κόστος.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Δημήτρης κλέβει από την Άννα τα λεφτά που της έδωσε
Από τη στιγμή που του ανακοινώνει πως είναι έγκυος, όλα αλλάζουν. Η Αθηνά τρέμει από τα νεύρα της, ενώ ο Δημήτρης ψάχνει λύσεις για να απομακρύνει οριστικά από τη ζωή του εκείνη και το μωρό.

Διαβάστε Επίσης  Μετά τη Φωτιά επόμενα επεισόδια: 1, 2

Έτσι, οι δυο τους συμφωνούν σε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Ο Δημήτρης της δίνει 100.000 ευρώ για να μη τον ενοχλήσει ποτέ ξανά. Η Άννα πετάει από τη χαρά της και σκέφτεται πως θα αξιοποιήσει αυτά τα χρήματα…

Η Άννα, θέλοντας να ρίξει την χαριστική της βολή, ανακοινώνει στον Δημήτρη πως δεν ήταν έγκυος. Όλα ήταν ένα κόλπο για να τον κάνει να πονέσει, για να του πάρει χρήματα, για να τον εκδικηθεί.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς

Ο Δημήτρης εξοργίζεται. Τα χρήματα που έχασε ήταν πολλά και αυτό δε πρέπει να μείνει ατιμώρητο. Ο ίδιος, απευθύνεται στον Ανέστη και μαζί καταστρώνουν ένα ριψοκίνδυνο σχέδιο.

Ο Ανέστης εισβάλλει στο σπίτι που μένει η Άννα αργά τη νύχτα και κλέβει τα χρήματα που της είχε δώσει ο Δημήτρης, στην γη της ελιάς, κάνοντάς το να φανεί σαν ληστεία. Τα επιστρέφει στο αφεντικό του, με τον Δημήτρη να παίρνει μία ανάσα ανακούφισης.

Φυσικά, η Άννα δε θα μείνει με σταυρωμένα χέρια…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *