Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Δημήτρης Μαθαίνει Όλη Την Αλήθεια Για Την Μητέρα Της Αθηνάς

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Δημήτρης Μαθαίνει Όλη Την Αλήθεια Για Την Μητέρα Της ΑθηνάςΗ Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Δημήτρης Μαθαίνει Όλη Την Αλήθεια Για Την Μητέρα Της Αθηνάς

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ανοιχτό πόλεμο θα έχουν η Μαρία και ο Δημήτρης, στην γη της ελιάς! Οι δύο χαρακτήρες θα έρθουν με έμμεσο τρόπο αντιμέτωποι, δίνοντας μία συγκλονιστική μάχη επιβίωσης. Ο Δημήτρης είναι πεπεισμένος πως η Αθηνά κάτι του κρύβει και βάζει ντεντέκτιβ, για να φτάσει άμεσα στην αλήθεια.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Δημήτρης μαθαίνει όλη την αλήθεια για την μητέρα της Αθηνάς

Έχοντας εντοπίσει στο κινητό της φωτογραφίες μιας ηλικιωμένης γυναίκας, βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του. Προσλαμβάνει ειδικό και τον βάζει να ψάξει την σχέση που έχει η Αθηνά με την κυρία στις φωτογραφίες.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο νέος αστυνόμος κάνει δύσκολη την ζωή του Μαθιού

Η αλήθεια έρχεται στο φως! Ο Δημήτρης γνωρίζει πως η μητέρα της Αθηνάς ήταν στη φυλακή και την κρατάει ξανά στο χέρι! Η Αθηνά φρικάρει και τρέχει στη μητέρα της, ζητώντας βοήθεια. Τότε, η Μαρία, παίρνει θέση…

Η Μαρία παίρνει την κατάσταση στα χέρια της. Καθησυχάζει την Αθηνά πως όλα θα πάνε καλά και τηλεφωνεί στον Δημήτρη, χωρίς να ενημερώσει την κόρη της. Θέλει να την αφήσει έξω από αυτό, για να την προστατεύσει.

Η Αθηνά ζει -πλέον- με τον φόβο του Δημήτρη. Εκείνος την απειλεί ανοιχτά πως, εάν δεν κάνει όσα της λέει, θα ανοίξει το στόμα του. Αυτό που δεν γνωρίζει ο πρωταγωνιστής, είναι πως η Μαρία είναι μία αδίστακτη γυναίκα κατά βάθος.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες μέλισσες: Η Ουρανία ζητά διαζύγιο από τον Κυριάκο

Η Μαρία και ο Δημήτρης ξεκινούν έναν τεράστιο πόλεμο, στην γη της ελιάς. Η μητέρα της Αθηνάς του τηλεφωνεί και του ξεκαθαρίζει πως θα του κάνει μεγάλο κακό, αν δεν αφήσει ήσυχη την κόρη της.

Οι δυο πρωταγωνιστές φτάνουν στα άκρα, με την Αθηνά να βρίσκεται στη μέση. Η αγωνία κορυφώνεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση