Άγριες Μέλισσες Spoiler: Κωνσταντής Και Νικηφόρος Πιάνονται Στα Χέρια

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Κωνσταντής Και Νικηφόρος Πιάνονται Στα ΧέριαΆγριες Μέλισσες Spoiler: Κωνσταντής Και Νικηφόρος Πιάνονται Στα Χέρια

Άγριες Μέλισσες spoiler: Γυαλιά καρφιά θα γίνει η μπουάτ στις Άγριες Μέλισσες, καθώς ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής δε θα αργήσουν να πιαστούν στα χέρια. Τα δύο αδέλφια θα ανταλλάξουν πολύ βαριές κουβέντες μεταξύ τους.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Κωνσταντής και Νικηφόρος πιάνονται στα χέρια

Η αιτία; Η απερισκεψία του Κωνσταντή. Φαίνεται πως ο Κωνσταντής, εκτός από το ποτό, το είχε ρίξει και στον τζόγο, χάνοντας υπέρογκα χρηματικά ποσά. Όλα όσα έβαζε στην άκρη ο Νικηφόρος, ο Κωνσταντής το ξόδευε.

Διαβάστε Επίσης  Οι Πανθέοι επόμενα επεισόδια : 47 , 48 , 49 , 50

Το πρόστιμο που καλούνται να πληρώσουν είναι τεράστιο. Ο Νικηφόρος, μάλιστα, παραιτήθηκε από την πρωινή του εργασία, με τρομερή συνέπεια να μένει άνεργος και χωρίς χρήματα.

Ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος θα πιαστούν στα χέρια για την μπουάτ, με την αγωνία να κορυφώνεται στις Άγριες Μέλισσες. Ενώ όλα έδειχναν πως κυλούν αρμονικά, οι μεταξύ τους σχέσεις διχάζονται ξανά.

Ο Νικηφόρος μαθαίνει πως ο αδελφός του έχει χαλάσει όλα τους τα χρήματα και βγαίνει εκτός εαυτού. Πλέον, δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και το μαγαζί τους καταρρέει. Η λύση είναι μονόδρομος…

Διαβάστε Επίσης  H Γη Της Ελιάς: Η Άννα Τετ-Α-Τετ Με Τη Κοπέλα Που Τη Κορόιδεψε «Παλιοθήλυκο Δώσε Μου Τα Λεφτά Αλλιώς…»

Ο Κωνσταντής προσπαθεί να ηρεμήσει τον αδελφό του, είναι, όμως μάταιο. Ο Νικηφόρος του ανακοινώνει πως θα φύγει από την μπουάτ, αφήνοντας όλη την επιχείρηση στις πλάτες του Κωνσταντή.

Φυσικά, εκείνος πανικοβάλλεται. Δεν είναι σε θέση να αναλάβει εξ ολοκλήρου ένα τόσο μεγάλο εγχείρημα. Του ζητάει να το ξανά σκεφτεί, με τον Νικηφόρο να έχει χάσει την εμπιστοσύνη του. Δεν υπάρχει γυρισμός… Τα πράγματα γίνονται όλο και πιο περίπλοκα στην Λάρισα, με τα αδέλφια να περνούν αρκετές δυσκολίες.

πηγή