Η Γη Της Ελιάς: Ο Στέφανος Ξεπερνάει Την Μυρτάλη Σε Αγκαλιά Άλλης Γυναίκας

Η Γη Της Ελιάς: Ο Στέφανος Ξεπερνάει Την Μυρτάλη Σε Αγκαλιά Άλλης ΓυναίκαςΗ Γη Της Ελιάς: Ο Στέφανος Ξεπερνάει Την Μυρτάλη Σε Αγκαλιά Άλλης Γυναίκας

Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος αποφασίζει να ξεπεράσει την Μυρτάλη, επιλέγοντας την αγκαλιά που του προσφέρει η Ελένη, μία νέα ηρωίδα που έρχεται στην γη της ελιάς. Η Ελένη έρχεται για να διχάσει πρωταγωνιστές και τηλεθεατές με την γλυκιά της παρουσία.

Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος ξεπερνάει την Μυρτάλη σε αγκαλιά άλλης γυναίκας

Σε μία περίοδο, όπου όλα πάνε άσχημα, ένας νέος έρωτας φαίνεται λυτρωτικός για τον πρωταγωνιστή. Η Μυρτάλη δε δίνει σημεία ζωής κι εκείνος είναι σίγουρος πως η ιστορία τους έληξε οριστικά κι αμετάκλητα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Σε σοκ η Ισμήνη: «Σταματήστε επιτέλους!»

Η Ελένη επιστρέφει από το παρελθόν του Στέφανου και τον πολιορκεί ξανά. Η ηρωίδα αυτή ήταν ερωτευμένη μαζί του, εξαιτίας, όμως, της Μυρτάλης δε μπορούσε να κάνει το επόμενο βήμα…

Η Ελένη και ο Στέφανος αποφασίζουν να κάνουν μία νέα αρχή, στην γη της ελιάς. Η σχέση τους ξεκινάει πολύ όμορφα, παρόλο το μυαλό του Στέφανου ταξιδεύει ακόμη στον μεγάλο του έρωτα, την Μυρτάλη…

Η μόνη που χαίρεται για αυτή τη σχέση, είναι η Αρετή. Θεωρεί πως ο γιος της κατάφερε να ξεπεράσει επιτέλους την Μυρτάλη και να αφοσιωθεί σε έναν έρωτα. Η Αρετή γνωρίζει την Ελένη και ενθουσιάζεται από τον γλυκό της χαρακτήρα.

Διαβάστε Επίσης  O Παράδεισός των Κυριών: Ενάς χαμός στα επόμενα επεισόδια

Αυτοί που είναι απέναντι σε αυτό, είναι ο Στάθης και η Βασιλική. Γνωρίζουν πως η σχέση αυτή είναι ένα ξέσπασμα του Στέφανου, για να ξεπεράσει την πρώην του. Τον παροτρύνουν να σκεφτεί πολύ σοβαρά αυτό που ετοιμάζεται να κάνει.

Ο Στέφανος, όμως, δείχνει κουρασμένος. Θέλει να προχωρήσει τη ζωή του, να ξεχάσει την γυναίκα που τον έχει πληγώσει τόσο πολύ. Η Ελένη πετάει από τη χαρά της που κατάφερε να έχει κοντά της τον μεγάλο της έρωτα.

Όλα κυλούν όμορφα, μέχρι η είδηση αυτή να φτάσει στα αυτιά της Μυρτάλης. Η αντίδρασή της θα είναι συγκλονιστική.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *