Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Μία Νέα Ηθοποιός Θα Φέρει Την Απόλυτη Ανατροπή – Ο Ρόλος Της…

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Μία Νέα Ηθοποιός Θα Φέρει Την Απόλυτη Ανατροπή – Ο Ρόλος Της…Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Μία Νέα Ηθοποιός Θα Φέρει Την Απόλυτη Ανατροπή – Ο Ρόλος Της…

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Μία νέα ηθοποιός έρχεται στην αγαπημένη μας σειρά, για να φέρει την απόλυτη ανατροπή. Η Ιζαμπέλα Φούλοπ εισβάλλει στην γη της ελιάς, στον ρόλο της Ελένης. Μία νεαρή ηρωίδα που θα ταράξει τις ισορροπίες στη ζωή του Στέφανου.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Μία νέα ηθοποιός θα φέρει την απόλυτη ανατροπή – Ο Ρόλος της…
Η Ελένη, χρόνια ερωτευμένη με τον Στέφανο, μαθαίνει για τον χωρισμό του με την Μυρτάλη και είναι έτοιμη να τον προσεγγίσει. Εκείνος, λυγίζει και δέχεται να δώσουν μία ευκαιρία στη νέα αυτή σχέση.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Και τρίτος άντρας πολιορκεί τη Μυρτάλη;

Η Αρετή χαίρεται πολύ που ο γιος της προχώρησε και ξεπέρασε την Μυρτάλη. Αγκαλιάζει την Ελένη σαν δικό της παιδί και δείχνει φανερά τον ενθουσιασμό της. Για τη σχέση αυτή, βέβαια, υπάρχουν και πολλές αντιρρήσεις…

Σύμφωνα με το MYtv, η Ιζαμπέλα Φούλοπ είναι η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τη γυναίκα που θα εντυπωσιάσει τον Στέφανο Καπερνάρο, στην γη της ελιάς. Πρόσφατα την είδαμε στη σειρά Ήλιος, στον ρόλο της Αγγελική.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο αστυνόμος Γεράσιμος είναι γιος του Καραπάνου

Η νέα αυτή ηρωίδα έρχεται για να φέρει την ανατροπή στη σχέση του Στέφανου και της Μυρτάλης. Πολύ ερωτευμένη με τον πρωταγωνιστή, δένεται μαζί του και προκαλεί προβλήματα.

Πόσο θα επηρεάσει την υπόθεση και πόσο θα αλλάξει τις ζωές των πρωταγωνιστών; Η Ελένη, το χαμογελαστό και πολύ ερωτευμένο κορίτσι, έρχεται στη νέα σειρά του MEGA, για να δώσει τη δική της πινελιά στην ιστορίας μας.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *