Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Σε Άσχημη Κατάσταση Η Χάιδω – Τι Συνέβη Με Την Κόρης Της

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Σε Άσχημη Κατάσταση Η Χάιδω – Τι Συνέβη Με Την Κόρης ΤηςΗ Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Σε Άσχημη Κατάσταση Η Χάιδω – Τι Συνέβη Με Την Κόρης Της

Η Γη της Ελιάς επεισόδια: Σε άσχημη κατάσταση θα δούμε την Χάιδω, στα επόμενα επεισόδια γη της ελιάς. Η πρωταγωνίστρια μαθαίνει την πικρή αλήθεια για την κόρη της και πέφτει από τα σύννεφα.

Η Γη της Ελιάς επεισόδια: Σε άσχημη κατάσταση η Χάιδω – τι συνέβη με την κόρης της

Δε μπορεί να συνειδητοποιήσει πως το παιδί της διατηρούσε παράλληλη σχέση με κάποιον άλλον, λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Αυτό που έχει συγκλονίσει, τόσο τις αρχές, όσο και την ίδια, είναι πως κανείς δεν γνωρίζει ποιανού ήταν το παιδί.

Διαβάστε Επίσης  Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Η Μυρτάλη μετακομίζει στο σπίτι του Στέφανου

Ο Νικόλας υποστηρίζει στην κατάθεσή του πως πίστευε και πιστεύει ότι το παιδί ήταν δικό του. Εκείνος και η Στέλλα έζησαν μοναδικές στιγμές, λίγο πριν η ηρωίδα αυτή αφήσει την τελευταία της πνοή.

Η Χάιδω είναι σε άσχημη κατάσταση, στην γη της ελιάς. Παρόλο που ο Νικόλας υποστηρίζει πως δεν σκότωσε εκείνος την Στέλλα, τα βλέμματα στρέφονται πάνω του. Κλείνεται στη φυλακή, φωνάζοντας πως δεν ευθύνεται εκείνος για το φονικό αυτό.

Ο Φίλιππος προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του. Ο φίλος του κατηγορείται για τη δολοφονία της αδελφής του. Ο κόσμος του έχει γκρεμιστεί. Ο Στέφανος και ο Στάθης παίρνουν μία βαθιά ανάσα, καθώς αφήνονται ελεύθεροι.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός εξελίξεις: η Βασιλική πεθαίνει με σκληρό τρόπο!

Η Χάιδω, όμως, δεν επαναπαύεται. Είναι σίγουρη πως οι Καπερνάροι όπλισαν το χέρι του Νικόλα. Η βεντέτα για εκείνη δεν έχει σβήσει και δε θα σβήσει τόσο απλά. Προς το παρόν, παλεύει να κρατάει χαμηλό προφίλ στη Μάνη, για να μη μαθευτεί ο ανέντιμος βίος της κόρης της…

Τα νέα δε θα αργήσουν να φτάσουν και στον Μάνο. Τότε είναι που θα ξεσπάσει η πραγματική κόλαση για την Χάιδω…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση