Η Γη της Ελιάς: Έτσι έμεινε έγκυος η Αντιγόνη – Η ιστορία της

Η Γη της Ελιάς: Έτσι έμεινε έγκυος η Αντιγόνη – Η ιστορία της

Η Γη της Ελιάς: Έτσι έμεινε έγκυος η Αντιγόνη – Η ιστορία της

 

Κι όμως, η Αντιγόνη έμεινε έγκυος στα 21 της χρόνια και δεν κατάφερε να το εμπιστευτεί σε κανέναν, στην γη της ελιάς.

Η νεαρή ηρωίδα της σειράς θα βρεθεί στο απόλυτο αδιέξοδο. Ο Μάνος θα ανακαλύψει την πικρή αλήθεια και θα τρέξει στον πατέρα του να ζητήσει βοήθεια. Είναι δυνατόν η αδελφή του να έχει παιδί;

Η Αντιγόνη δε γνωρίζει πως η οικογένειά της βρίσκεται στα ίχνη της.

Δε γνωρίζει πως ο ίδιος της ο αδελφός έχει βάλει ντετέκτιβ να την παρακολουθεί. Την ίδια στιγμή, η Αντιγόνη ζητάει από την Μαρία βοήθεια, σχετικά με το παιδί.

Τα χρόνια έχουν περάσει κι εκείνη αισθάνεται απαίσια που το εγκατέλειψε. Ο πόνος της είναι τεράστιος.

Η Μαρία προσπαθεί να την βοηθήσει, όπως και όσο μπορεί. Ποια είναι η πικρή ιστορία που κουβαλά η Αντιγόνη και πώς έμεινε έγκυος, στην γη της ελιάς;

 

Η Γη της Ελιάς: Έτσι έμεινε έγκυος η Αντιγόνη – Η ιστορία της

Ένα επιπόλαιο λάθος, την οδήγησε στην απελπισία. Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv και τον Παναγιώτη Μουλοπουλο, η Αντιγόνη έμεινε έγκυος στα 21 της χρόνια, όταν ήταν ακόμη φοιτήτρια ιατρικής.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα βγάζει από τη κατάθλιψη Χάιδω-Βασιλική

Δυστυχώς, δεν το κατάλαβε εγκαίρως, με αποτέλεσμα οι γιατροί να την πιέζουν να το κρατήσει. Ο κίνδυνος ήταν μεγάλος…

Έτσι, η Αντιγόνη γέννησε και παραχώρησε το παιδί της σε ανάδοχη οικογένεια. Της αρκεί μόνο να μαθαίνει εάν είναι καλά.

Mία παράνομη υιοθεσία

Σύμφωνα με το TV Σίριαλ, όταν η Αντιγόνη ήταν στον τέταρτο έτος της Ιατρικής έμαθε ότι ήταν έγκυος. Η κοπέλα η οποία ήταν πάμπτωχη και μόνη μετά το θάνατο της μητέρας και της γιαγιάς της δεν είχε κανέναν άλλον στη ζωή εκτός από τη Μαρία.

Η μόνη που ήταν δίπλα της σε όλο αυτό ήταν η Μαρία η οποία αποφάσισε να τη βοηθήσει. Η Μαρία ήξερε ότι η δικηγόρος της ήταν μία γυναίκα που ήθελε όσο τίποτα άλλο στον κόσμο ένα παιδί μιας και η ίδια με τον άντρα της δεν μπορούσαν να αποκτήσουν δικό τους.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα κοντά στον Νικηφόρο – Έξαλλος ο Πέτρος

Έτσι έρχεται σε επαφή μαζί της και συμφωνούν να πάρουν το παιδί που θα γεννήσει η Αντιγόνη. Η κοπέλα γεννάει κανονικά ένα πανέμορφο κοριτσάκι το οποίο με τη μεσολάβηση της Μαρίας υιοθετεί παράνομα η δικηγόρος της. Τώρα το κοριτσάκι της Αντιγόνης είναι έξι ετών και η μόνη που τη βλέπει είναι η Μαρία.

Μάλιστα η Αντιγόνη αρνείται να τη δει διότι φοβάται μήπως αρχίσει να έχει αισθήματα κάτι που δεν θέλει να συμβεί καθώς φοβάται ότι μπορεί να χαλάσει τη ζωή της και τις φιλοδοξίες της. Ωστόσο ιστορία δεν θα τελειώσει εδώ καθώς κάποια στιγμή θα εμφανιστεί στη ζωή της Αντιγόνης.

Η σχέση που είχε τότε, δε την στήριξε ποτέ και η ίδια δεν είχε χρήματα για να το μεγαλώσει. Αυτή η πονεμένη ιστορία θα ξετυλιχθεί στους Βρεττάκους, με την αναδρομή στο παρελθόν να φέρνει δάκρια συγκίνησης…

 

πηγή

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *