Σασμός: Αντιμέτωποι Μαθιός Και Πέτρος

Σασμός: Αντιμέτωποι Μαθιός Και ΠέτροςΣασμός: Αντιμέτωποι Μαθιός Και Πέτρος

Σασμός: Ο Πέτρος και ο Μαθιός θα βρεθούν αντιμέτωποι, στη σειρά Σασμός. Η βεντέτα συνεχίζεται, παρόλο που η αστυνομία έχει στρέψει τις έρευνές της σε άλλο μέτωπο. Οι Βρουλάκηδες ζουν με τον φόβο πως η καταιγίδα δε θα αργήσει να ξεσπάσει ξανά.

Σασμός: Αντιμέτωποι Μαθιός και Πέτρος

Ο Πέτρος, ως ο προστάτης της οικογένειας, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Έχοντας πείσει τον Αστέρη πως δεν ευθύνεται εκείνος για το φονικό του ξαδέλφου τους, σειρά έχει και ο Μαθιός.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Έξαλλος ο παπά Μιχάλης επιτίθεται στην Καλλιόπη

Ο άγριος αυτός Σταματάκης, κοιτάζει με μίσος τους Βρουλάκηδες. Ο Πέτρος παίρνει μια βαθιά ανάσα και πηγαίνει να τον συναντήσει, δίνοντας ένα τέλος στην μεταξύ τους αυτή παρεξήγηση.

Ο Μαθιός εκπλήσσεται που βλέπει τον νεαρό μπροστά του. Ο Πέτρος του ζητάει λίγο από τον πολύτιμο χρόνο του, για να ακούσει όλα όσα έχει να του πει. Ο Μαθιός και ο Πέτρος στέκονται απέναντι και η αγωνία κορυφώνεται, στη σειρά Σασμός.

Ο Πέτρος τον κοιτάζει στα μάτια και του εξηγεί πως δεν σκότωσε εκείνος τον Στεφανή. Μάλιστα, του ζητάει να δείξει κατανόηση και να αφήσει επιτέλους την οικογένειά του ήσυχη.

Διαβάστε Επίσης  Έκτακτη ανακοίνωση του ALPHA για τον Σασμό

Ο νεαρός πρωταγωνιστής ελπίζει πως ο Μαθιός θα τον ακούσει και η βεντέτα αυτή θα λάβει τέλος. Πράγματι, ο Μαθιός είναι ψύχραιμος και του δείχνει πως τον πιστεύει. Η συζήτηση αυτή θα λήξει ειρηνικά και για τις δύο πλευρές.

Πώς, άλλωστε, να αποδείξει το αντίθετο ο Μαθιός; Μέσα του γνωρίζει την σκληρή αυτή αλήθεια. Μόνον εκείνος ευθύνεται για το φονικό του Στεφανή…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *