Η Γη της Ελιάς: Το μεγάλο παράπονο του Δημοσθένη

 

Η Γη της Ελιάς: Το μεγάλο παράπονο του Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς: Το μεγάλο παράπονο του Δημοσθένη

 

Η Μάνη του γυρνάει την πλάτη, την ίδια ώρα, που ο Δημοσθένης γίνεται πατέρας αλλά έχει και ένα πολύ μεγάλο παράπονο που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στη Γη της Ελιάς.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Ξένια θα μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο και ο Δημοσθένης θα αγωνιά. Η αγωνία κορυφώνεται, γιατί έχει φτάσει η ώρα, να γεννήσει η Ξένια.

Παράλληλα, ο Δημοσθένης θα τηλεφωνήσει στην Ειρήνη και θα την παρακαλέσει να έρθει να του κάνει παρέα στην κλινική. Η Ειρήνη όμως, έχει τα δικά της με τον Παρασκευά, ενώ τρέχει στην Ασπασία και την ενημερώνει ότι η Ξένια γεννάει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Καυτή νύχτα πάθους για Στέλλα και Γεράσιμο

Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης αγωνιά έξω από το χειρουργείο και θέλει όλα να πάνε καλά. Χρειάζεται όμως στήριξη και παίρνει τηλέφωνο τον Στάθη να πάει να του κάνει παρέα, αλλά μάταια.

Η ώρα περνάει κι επιτέλους ο γιατρός, θα βγει και του ανακοινώνει ότι η Ξένια γέννησε και το παιδί είναι καλά, απλά θα μείνει για λίγο διάστημα σε θερμοκοιτίδα.

Τις επόμενες μέρες, η Ξένια συνέρχεται και βλέπει το μωρό μέσα από την θερμοκοιτίδα και αρχίζει να δένεται μαζί του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Νέο πρόσωπο σκορπά τον τρόμο στη Μάνη

Ο Δημοσθένης, γεμάτος παράπονο επιστρέφει στην Αερόπολη και πηγαίνει στον ελαιώνα όπου βρίσκεται ο Στάθης και του κάνει παράπονο που δεν ήρθε να τον στηρίξει στην γέννα. Από εδώ και πέρα, ο Δημοσθένης θα βιώσει δύσκολες μέρες.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *