Σασμός: Η Κατάσταση Στους Αρραβώνες Βγαίνει Εκτός Ελέγχου

Σασμός: Η Κατάσταση Στους Αρραβώνες Βγαίνει Εκτός ΕλέγχουΣασμός: Η Κατάσταση Στους Αρραβώνες Βγαίνει Εκτός Ελέγχου

Σασμός: Η Θοδώρα, βλέποντας πως ο Πέτρος δε της δίνει σημασία, αποφασίζει να προχωρήσει τους αρραβώνες της με τον Γιώργο, στη σειρά Σασμός. Του δίνει το ελεύθερο να ξεκινήσει τις ετοιμασίες, με την ίδια να ανυπομονεί.

Σασμός: Η κατάσταση στους αρραβώνες βγαίνει εκτός ελέγχου

Στόχος της είναι να γίνει γνωστό το νέο αυτό, για να πληγωθεί ο εγωισμός του Πετρή. Τα πάντα είναι έτοιμα για τη μεγάλη αυτή μέρα, με τις δύο οικογένειες να δίνουν τα χέρια. Η Θοδώρα ετοιμάζεται για το μεγάλο της βήμα.

Διαβάστε Επίσης  Το Ναυάγιο: Ο μικρός Ορέστης βλέπει στο πρόσωπο της Ειρήνης τη μαμά του

Τα ευτράπελα δε θα αργήσουν να ξεσπάσουν. Ο Γιώργος οργανώνει ένα όμορφο δείπνο, για να ζητήσει κι επίσημα το χέρι της Θοδώρας από τους γονείς της. Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, με ένα αναπάντεχο γεγονός να εκνευρίζει την Θοδώρα.

Η πρωταγωνίστρια εξοργίζεται και φωνάζει έξαλλη. Ο Μανόλης τρέχει να πάρει το σκυλάκι, με σκοπό να το εξαφανίσει όσο πιο γρήγορα μπορεί. Δεν πρέπει να το εντοπίσει ο πατέρας του και η Θοδώρα.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Η Ευγενία περιμένει το παιδί του Φάνη

Ο Γιώργος προσπαθεί να την παρηγορήσει. Εκείνη, όμως, δείχνει προβληματισμένη. Μέσα της γνωρίζει πως δε θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της με τον Γιώργο. Η εμμονή της είναι ο Πετρής. Θέλει να τον εκδικηθεί με κάθε τρόπο, να τον κάνει να πονέσει… Ο Πετρής, όμως, έχει άλλα σχέδια. Μία νέα επαγγελματική πρόταση εμφανίζεται από το πουθενά, αλλάζοντας ολοκληρωτικά τη ζωή του.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *