Η Γη της Ελιάς: Τους βλέπει να φιλιούνται και παθαίνει σοκ

 

Η Γη της Ελιάς: Τους βλέπει να φιλιούνται και παθαίνει σοκ

Η Γη της Ελιάς: Τους βλέπει να φιλιούνται και παθαίνει σοκ

 

Η Μαργαρίτα ανακαλύπτει ένα παράνομο ζευγάρι στην σειρά Η Γη της Ελιάς, καθώς ενώ οδηγεί σε έναν ερημικό δρόμο βλέπει την φουρνάρισσα να μπαίνει σ’ ένα αμάξι παρκαρισμένο που είναι μέσα ένας άντρας και να τον φιλάει με πάθος.

Η Μαργαρίτα συγκρατεί τον αριθμό του αυτοκινήτου και ταραγμένη σπεύδει στον Λυκούργο να τον ενημερώσει.Η Γη της Ελιάς: Τους βλέπει να φιλιούνται και παθαίνει σοκ

Στο μεταξύ, ο Μιλτιάδης δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του την Βασιλική:

Διαβάστε Επίσης  Γλυκάνισος – Η Ραζάν ξεσπά: «Φύγε, γύρνα στη γυναίκα σου!»

«Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι την Βασιλική και τι περνάει. Δεν της έφτανε το θέμα με το Φίλιππο της ήρθε καπάκι αυτό με την μάνα της.. Η επιμονή του Φίλιππου να συνεχίσει τις σπουδές του την έχει πειράξει πολύ..

Αν δεν ήταν έτοιμος για γάμο, να μην τον έκανε!», λέει στον Παρασκευά.

Την ίδια ώρα, ο Φίλιππος ενημερώνει τον Κουράκο για την απειλή που δέχτηκε από τον Βαφέα, ενώ η Αριάδνη βλέπει τον Χρήστο με την Αφροδίτη στο καφενείο και βάζει τα κλάματα.

Διαβάστε Επίσης  Γη της Ελιάς: Η Εύα καίει τον Δημοσθένη για το καρτέλ ναρκωτικών

Η Κούλα μιλάει στην Αρετή για τις κομπίνες που έστηνε και ψάρευε γερόντια για πελάτες από το Facebook και κατέληξε στην φυλακή.

«Και δυο τρεις που τα σκάσανε χοντρά με είδαν σε Skype..αλλά την πάτησα από έναν ανιψιό.. αυτός το σκάλισε, πήγε στην δίωξη και να ‘μαι..», της εξηγεί και η Αρετή ρωτάει αν θα το συνεχίζει όταν θα αποφυλακιστεί.

«Εννοείται! Ζεστό χρήμα και αφορολόγητο!», απαντά η Κούλα.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *