Η Γη της Ελιάς – Η Μαργαρίτα με δυο όπλα στον κρόταφο: «Που είναι ο Θεοδόσης; Μίλα!»

Η Γη της Ελιάς – Η Μαργαρίτα με δυο όπλα στον κρόταφο: «Που είναι ο Θεοδόσης; Μίλα!»Ο εφιάλτης της Μαργαρίτας συνεχίζεται στην σειρά Η Γη της Ελιάς και τα μέτωπα τα οποία έχει αφήσει ανοιχτά ο Θεοδόσης είναι πολλά. Οι παράνομες δουλείες του Θεοδόση έρχονται στο φως και όλοι τον αναζητούν. Ο κίνδυνος για την Μαργαρίτα και τον Αλέξη είναι μεγάλος. Οι απειλές είναι πολλές και η ζωή τους τίθεται σε θανάσιμο κίνδυνο.

Τι θα δούμε απόψε 15/2 στην Γη της Ελιάς;

Ο Αλέξης μιλά στη Μαργαρίτα για το περιστατικό με τους δυο τύπους που τον απείλησαν προκειμένου να τους πει πού βρίσκεται ο Θεοδόσης. Εκείνη τρομοκρατείται, ενώ ακόμα δεν ξέρει τι περιμένει και την ίδια. Στο μεταξύ, ο ένας μετά τον άλλον, διάφοροι άνθρωποι της ζητούν να τους αποζημιώσει για τις εκκρεμότητες που άφησε πίσω του ο Θεοδόσης. Η Μαργαρίτα, πελαγωμένη, αναγκάζεται να ζητήσει τη νομική συμβουλή του Λυκούργου.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Τέλος Ο Γάμος, Τέλος Και Ο Ακύλας – Η Κορίνα Τον Κλείνει Φυλακή

Ο κίνδυνος όμως θα χτυπήσει και την δική της πόρτα και η ηρωίδα θα βρεθεί με δυο όπλα στο κρόταφο. Δυο άνδρες άγνωστοι για αυτήν, ντυμένοι στα μαύρα και με κουκούλες την απειλούν με την ζωή της για να τους πει που βρίσκεται ο άνδρας της, Θεοδόσης Λεμπέσης. Πως αντιδρά η Μαργαρίτα στην σειρά Η Γη της Ελιάς μόλις διαπιστώνει τον κίνδυνο στον οποίο βρίσκεται; Θα της κάνουν κακό αυτοί οι δυο άνδρες ή μόνο να την φοβίσουν θέλουν;

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Διονύσης Θέλει Να Βγάλει Μια Και Καλή Από Τη Μέση Τον Πέτρο

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *