Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Όλη Η Μάνη Εξοργίζεται Με Την Μυρτάλη

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Όλη Η Μάνη Εξοργίζεται Με Την Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς spoiler: Όσο η Μυρτάλη βασανίζεται στα χέρια του απαγωγέα της, όλη η Μάνη βρίσκεται στο πόδι, στην γη της ελιάς. Η δίκη για τη διαθήκη ξεκινάει, με την Μυρτάλη Βρεττάκου να απουσιάζει.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Όλη η Μάνη εξοργίζεται με την Μυρτάλη

Η ίδια απαντάει στους συγγενείς και φίλους της πως είναι καλά. Τους αναφέρει πως ήθελε λίγο χρόνο μόνη της, για αυτό και επέλεξε να φύγει για λίγο, χωρίς να ενημερώσει κανέναν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Πόλεμος κι απειλές ανάμεσα σε Ισίδωρο και Κωνσταντίνο

Αυτό θα εξοργίσει τα κοντινά της πρόσωπα, τα οποία θεωρούν πως όλο αυτό είναι ένα ακόμη καπρίτσιο της πρωταγωνίστριας. Η μόνη που αρχίζει να υποψιάζεται κάτι, είναι η κολλητή της, η Μαρίνα…

Η πρωταγωνίστρια θα καταφέρει να στείλει ένα μήνυμα στην Μαρίνα, ζητώντας της βοήθεια. Φυσικά, αυτό θα γίνει αντιληπτό από τον απαγωγέα της, ο οποίος θα δείξει το σκληρό του πρόσωπο.

Όσο η Μυρτάλη υποφέρει, όλη η Μάνη είναι εξοργισμένη, στην γη της ελιάς. Ο Στέφανος κάνει μία προσπάθεια επανασύνδεσης, η απάντηση, όμως, που παίρνει δεν είναι ικανοποιητική.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Το πρώτο φιλί Άγγελου-Άσπας είναι γεγονός

Στο μήνυμα που της στέλνει, απαντάει ο απαγωγέας της. Ο Στέφανος βγαίνει εκτός εαυτού και αποφασίζει να μην ασχοληθεί ξανά. Κανείς δε γνωρίζει την σκληρή πραγματικότητα.

Στο μεταξύ, η Μαργαρίτα παρατηρεί κάτι περίεργο στην συμπεριφορά του γιου της. Γρήγορα, ξεκινούν οι υποψίες για την παράνομη, αυτή, δράση του. Είναι, όμως, πολύ αργά…

Με ποιον τρόπο θα καταφέρει η Μυρτάλη να γλιτώσει από τα χέρια του αδίστακτου απαγωγέα της; Θα καταλάβει ο Στέφανος τί συμβαίνει πίσω από την εξαφάνισή της; Η συνέχεια προβλέπεται συγκλονιστική.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *