Γη της Ελιάς – Μυρτάλη: «Θέλω να τον χωρίσω, αλλά φοβάμαι»

Η Μυρτάλη λυγίζει και μοιράζεται με την Μαρίνα στην σειρά, Η Γη της Ελιάς, όλα όσα νιώθει για τον Αλέξη. Θα της αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τους φόνους ή όχι; Σε πολύ άσχημη κατάσταση η ηρωίδα, ψάχνει απεγνωσμένα μια λύση για να σωθεί!

Τι θα δούμε απόψε 23/4 στην Γη της Ελιάς;

Ο ξαφνικός θάνατος του Αργύρη, ενός εργάτη, στα χέρια της Μαργαρίτας βυθίζει τον ελαιώνα σε πένθος. Η Μαργαρίτα καλείται να μεταφέρει τα δυσάρεστα νέα στη 18χρονη κόρη του, τη Θεοδώρα, η οποία έμεινε πια ορφανή. Ο Ορέστης έρχεται σε επαφή με τον Δημοσθένη και κανονίζουν να συναντηθούν, χωρίς ακόμα να είναι φανερές οι προθέσεις του.

Ο Λυκούργος και η Χάιδω περνούν ξέγνοιαστες στιγμές, ξενυχτώντας μέχρι το πρωί. Η Εύα, ο Χρήστος και η Ιουλία παλεύουν να απενοχοποιήσουν την Αντιγόνη και να την πείσουν να κυνηγήσει το όνειρό της στην Αγγλία.

Η Αθηνά παίρνει το ρίσκο και ανοίγει τα χαρτιά της στον Κουράκο σχετικά με τον Αλέξη. Εκείνος, με τη σειρά του, αποφασίζει να το ερευνήσει. Το σχέδιο της Αρετής επιτυγχάνει και η Χάιδω απορεί με την τόση καλοσύνη. Ο Λυκούργος, μετά από καιρό, επανακτά το κέφι του, αλλά ένας αιφνίδιος πόνος έρχεται να ταράξει την ηρεμία του.

Η Γη της Ελιάς – Λυγίζει η Μυρτάλη: «Θέλω να τον χωρίσω, αλλά φοβάμαι»

Τέλος, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς, η Μυρτάλη δείχνει αποφασισμένη να φύγει και η Ιουλία ζητά από τον Ισίδωρο να αγοράσει τις μετοχές της. Ωστόσο, ο Μάνος προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στην ξαδέλφη του.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *