Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Ιουλία Προβληματίζεται Για Τη Σχέση Της Με Τον Στάθη

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Ιουλία Προβληματίζεται Για Τη Σχέση Της Με Τον Στάθη

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Ιουλία προβληματίζεται για τη σχέση της με τον Στάθη κι αρχίζει να έχει δεύτερες σκέψεις στη Γη της Ελιάς, ύστερα από μία τυχαία συνάντηση που είχε με τον Στέφανο. Σύντομα όλα αναμένεται να αλλάξουν, ειδικά όταν μαθευτεί η παράνομη σχέση τους.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Ιουλία προβληματίζεται για τη σχέση της με τον Στάθη

Πιο συγκεκριμένα, η Ιουλία μελαγχολεί και γίνεται πολύ σκεφτική μετά τη συνάντησή της με τον Στέφανο. Αναφέρει στον Στάθη ότι όταν πέτυχε τον γιο του τυχαία στον δρόμο, τον ρώτησε γιατί χώρισε με τη Μυρτάλη και τον ένιωσε αρκετά εχθρικό απέναντί της. Ο Στάθης ξαφνιάστηκε αρχικά από τη συμπεριφορά του, αλλά δεν του φάνηκε παράλογο.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο;

«Μετά από αυτά που του είπε η Αρετή για εμάς, είναι κάπως λογικό να σε βλέπει με άλλο μάτι», της εξηγεί. Μολονότι δεν έχει πάντοτε την καλύτερη σχέση με τη μητέρα του και τσακώνονται συχνά, ο Στέφανος την αγαπάει και θέλει να την προστατεύει. Η Ιουλία φαίνεται να το καταλαβαίνει, αλλά δεν σταματάει να είναι σκεπτική.

«Αυτή η κατάσταση είναι περίεργη και δυσάρεστη πολύ», τονίζει η Ιουλία εκφράζοντας τις δεύτερες σκέψεις για τη σχέση της στη Γη της Ελιάς. Ο Στάθης, όμως, μένει απτόητος και προσπαθεί να την καθησυχάσει λέγοντάς της πώς θα τα καταφέρουν!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Ισίδωρος παντρεύεται

Στο σημερινό επεισόδιο το ζευγάρι θα προβληματιστεί, αλλά δεν θα τα παρατήσει τόσα εύκολα. Ο Στάθης κι η Ιουλία είναι ευτυχισμένοι και θα κάνουν τα πάντα για να μείνουν μαζί!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *