Σασμός: «Τα πρώτα είκοσι, είναι τα πιο δυνατά επεισόδια που έχω παίξει»

 

 

Σασμός: «Τα πρώτα είκοσι, είναι τα πιο δυνατά επεισόδια που έχω παίξει»

 

Λίγες ημέρες απέμειναν για τα νέα επεισόδια και την μεγάλη πρεμιέρα του τρίτου και πιο ανατρεπτικού κύκλου στον Σασμό, και ο Γιώργος Αμούτζας ή αλλιώς ο τηλεοπτικός Νικηφόρος, έδωσε το απόλυτο spoiler για τα νέα επεισόδια της σειράς.Σασμός: «Τα πρώτα είκοσι, είναι τα πιο δυνατά επεισόδια που έχω παίξει»

Σε αυτό τον κύκλο, και τα νέα επεισόδια του Σασμού, ο Νικηφόρος θα δει τη ζωή του να αλλάζει ολοκληρωτικά και να έρχονται τα πάνω κάτω, ενώ η ζωή του διατρέχει τον ύψιστο κίνδυνο, με την έλευση του Ανδρέα Βρουλάκη στο χωριό.Σασμός: «Τα πρώτα είκοσι, είναι τα πιο δυνατά επεισόδια που έχω παίξει»

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Έξαλλος ο Στάθης: «Το καλοκαίρι θα φύγω από εδώ!»

Θα τα καταφέρει;

Το spoiler του Γιώργου Αμούτζα

«Ο Νικηφόρος πάει για το πολύ μεγάλο του φινάλε, και πηγαίνουμε όλοι μαζί λίγο πολύ για το μεγάλο φινάλε. Τα πρώτα είκοσι επεισόδια της τρίτης σεζόν, αλήθεια σας λέω είναι τα πιο δυνατά επεισόδια που έχω παίξει στη σειρά, τρία χρόνια πλέον», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στο Happy Day.

Στην κάμερα του Happy Day ωστόσο μίλησε και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως το τηλεοπτικό κοινό, θα δει ακριβώς την αντίδραση που πρέπει από την Βασιλική, η οποία πλέον ξέρει τον δολοφόνο του άνδρα της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός, ο Μαθιός εκβιάζει την Αργυρώ και απειλεί τον Πέτρο! Ο Κώστας δέρνει την Άσπα!

 

«Θα δείτε αυτό που ελπίζατε να δείτε, αλλά και άλλες δύσκολες καταστάσεις που έρθουνε.

Θα δείτε και αυτό που θα σας ανακουφίσει αλλά και αυτό που θα σας ταρακουνήσει. Θα δείτε πολύ σύντομα αν συγχωρήσω το Μαθιό».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *