Σασμός: Ο Νικηφόρος Μαθαίνει Πως Η Βασιλική Έχει Εραστή

Σασμός: Ο Νικηφόρος Μαθαίνει Πως Η Βασιλική Έχει Εραστή

Σασμός: Συνέντευξη στην εκπομπή “Super Κατερίνα” έδωσε ο Γιώργος Αμούντζας, αποκαλύπτοντας όλες τις λεπτομέρειες για τον ρόλο του. Ο Νικηφόρος θα έρθει αρκετές φορές σε κόντρα με την μητέρα του, την Βασιλική, με τις υποψίες να ξεκινούν στη σειρά Σασμός.

Σασμός: Ο Νικηφόρος μαθαίνει πως η Βασιλική έχει εραστή

Μετά το πρώτο φιλί που θα ανταλλάξουν η Βασιλική και ο Μαθιός, ο έρωτας που έθαβαν τόσα χρόνια μέσα τους, θα βγει ξανά στην επιφάνεια. Τα μάτια της Βασιλικής θα λάμψουν, ενώ οι κινήσεις της θα είναι πολύ ύποπτες.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες μέλισσες εξελίξεις: η Βιολέτα παίρνει εκδίκηση!

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Στεφανής άφησε την τελευταία του πνοή στο έδαφος. Ο Νικηφόρος αρνείται να δεχτεί πως η μητέρα του ξεπέρασε αυτή την απώλεια τόσο εύκολα. Όλα ανατρέπονται ξανά.

Πράγματι, ο Νικηφόρος θα μάθει στο τέλος την μεγάλη αλήθεια, τόσο για την δολοφονία του πατέρα του, όσο και για την σχέση που έχει η Βασιλική με τον Μαθιό, στη σειρά Σασμός.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Μήπως Ο Μαθιός Είναι Πατέρας Του Νικηφόρου;

Αρκετοί είναι αυτοί που θα γνωρίζουν, κανείς, όμως, δε θα τολμάει να του αποκαλύψει το παραμικρό. Θα ζει σε μία φούσκα γεμάτη ψέματα, η οποία θα σκάσει και θα τον διαλύσει ψυχικά.

Ο Νικηφόρος θα συνεχίσει να εμπιστεύεται τους ανθρώπους γύρω του, χωρίς να αντιλαμβάνεται πως όλοι αυτοί γνωρίζουν την σκληρή πραγματικότητα. Η Βασιλική θα κάνει τα πάντα για να κρύψει τη σχέση της με τον Μαθιό.

Στόχος της είναι προστατεύσει τόσο τον Νικηφόρο, όσο και την Καλλιόπη από την φρικτή αυτή αποκάλυψη…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση