Η Γη Της Ελιάς: Άσχημη Εξέλιξη – Στη Φυλακή Ο Νικόλας

Η Γη της Ελιάς: Άσχημη εξέλιξη – Στη φυλακή ο ΝικόλαςΗ Γη Της Ελιάς: Άσχημη Εξέλιξη – Στη Φυλακή Ο Νικόλας

Η Γη της Ελιάς: Άσχημη εξέλιξη για έναν από τους πρωταγωνιστές. Ο Νικόλας ανακρίνεται στην γη της ελιάς, με όλα τα στοιχεία να τον οδηγούν στη φυλακή. Ο χαρακτήρας αυτός, παρόλο που ήταν χαμηλών τόνων, κατάφερε να συγκλονίσει το τηλεοπτικό κοινό με την μεγάλη του αποκάλυψε.

Η Γη της Ελιάς: Άσχημη εξέλιξη – Στη φυλακή ο Νικόλας

Διατηρούσε σχέση με την Στέλλα και είχε βάσιμες υποψίες πως το παιδί αυτό ήταν δικό του. Η ίδια δεν ήθελε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του μαζί του, με αποτέλεσμα να τον χωρίσει επεισοδιακά, λίγο πριν παντρευτεί με κάποιον άλλον.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης ανακαλύπτει ότι η Ελισάβετ είναι έγκυος

Αυτό, μπορεί να εξόργισε τον Νικόλα, δεν έφτασε, όμως, στα άκρα. Όπως δηλώνει στο αστυνομικό τμήμα, ποτέ δε θα έκανε κακό στην Στέλλα, παρόλο που η σχέση τους είχε περάσει από 40 κύματα.

Ο Νικόλας παρουσιάζεται ενώπιον του εισαγγελέα και του ανακριτή. Κρίνεται προφυλακιστέος και οδηγείται στις φυλακές του Ναυπλίου, μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Η Χάιδω και ο Φίλιππος βρίσκονται σε τεράστια σύγχυση.

Μπορεί οι Καπερνάροι να αθωώνονται, η Χάιδω, όμως, αρχίζει να πιστεύει πως τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ίσως οι Καπερνάροι να ήταν αυτοί που όπλισαν τα χέρια του Νικόλα. Η βεντέτα μπορεί να έληξε, η Χάιδω, όμως, δεν επαναπαύεται.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία ήταν 9 μηνών έγκυος, όταν…

Στο μεταξύ, ο Φίλιππος προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του, βρίσκοντας παρηγοριά στο πλευρό της Βασιλικής. Ο νεαρός πρωταγωνιστής έχει αφεθεί στον μεγάλο αυτόν έρωτα, με σκοπό να ξεχάσει όλα όσα συμβαίνουν στην οικογένειά του.

Όλη η Μάνη έχει βουίξει με την απιστία της Στέλλας. Ο Νικόλας οδηγείται στη φυλακή, με τον ίδιο να φωνάζει πως είναι αθώος, στην γη της ελιάς. Όλα θα ανατραπούν ξανά….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *